Hjemløse mænd og hund i parkeringskælder blev hånet - nu har fremmede valgt at hjælpe

Emil Ryttergaard

375 uger siden

|

04/05/2017
Viralt
Foto: Gofundme
Foto: Gofundme
Da en bilist tog et billede og gjorde grin med to hjemløse mænd, der lå og sov i en parkeringskælder, tog Steve Curie affære.

Dagens topnyheder

Da en bilist kom kørende forbi en ældre parkeringskælder i i centrum af byen Gloucester i England, så han et voldsomt syn, da han kiggede ud af vinduet. 

Under halvtaget lå to hjemløse mænd, samt deres schæferhund og sov i soveposer på improviserede liggeunderlag, skriver Mirror

Det fik bilisten til at tage et billede og dele det på Facebook-grupper, hvor den unavngivne bilist gjorde grin med de hjemløse mænd.  

For Steve Curie blev synet af de to hjemløse for meget, og derfor tog den britiske mand selv affære og startede en indsamling på nettet.

-  Jeg så billedet af de to hjemløse mænd, der blev hånet af en mand i dejlig varm bil. Så besluttede jeg mig for at gøre noget. Jeg har altid gerne ville hjælpe hjemløse mennesker, men jeg var ikke sikker på hvordan, indtil jeg så det billede, siger Steve Curie til den engelske avis. 

Foto: Gofundme

Steve Curie brugte billedet og har siden lavet en indsamling, hvor han håber at samle næsten 9000 danske kroner ind, der så skal gå ubeskåret til de hjemløse, der lever på gaden i området. 


- I en perfekt verden vil jeg gerne samle flere penge ind, så de en gang for alle kunne komme væk fra gaden, siger Steve Curie til Mirror.  

Siden har flere doneret penge til Steve Curies gode formål, hvor der allerede er samlet 5530 kroner ind til formålet

Hjemløs mand bønfalder betjent om et bad - se nu hans vilde forvandling