Hold dig væk: Disse 6 typer mænd er oftest utro

Nils Würtzenfeld

365 uger siden

|

14/07/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du på udkig efter en mand? Så lad lige øjnene løbe ned af vores liste, før du bestemmer dig.

Dagens topnyheder

Utroskab er som bekendt noget, fanden har skabt.

Derfor går de fleste mennesker også ind i et nyt forhold med stærke forhåbninger om, at de har fundet en partner, der aldrig kunne finde på at lade sig friste i byen eller til julefrokosten.

Virkelighedens realiteter taler dog for sig selv.

Et uhyggeligt højt antal personer i faste forhold er nemlig deres partner utro, og adskillige undersøgelser har igen og igen peget på, at det især er mænd, der er tilbøjelig til ikke kun at samle appetit ude. Det skriver Nypost.com.

Af samme grund har avisen kigget nærmere på, hvad der er for typer mænd, der ikke kan holde den i bukserne.

Ud fra en række undersøgeler og statistikker har man derfor udarbejdet nedenstående liste, der tjener til skræk og advarsel for alle kvinder derude.

Vi skal understrege, at listen på ingen måde er videnskabelig verificeret, men måske den alligevel kan bruges som pejlemærke for hvilke mænd, du ikke skal kaste snøren efter.

1. Høje mænd: Desværre – men står du i byen og Kolossen fra Rhodos vader ind af døren, så bør du måske vente på den næste mand i rækken. Ifølge Illicit Encounters, der er Englands førende utroskabsside, så er høje mænd nemlig et no-go. Ifølge en brugerundersøgelse på sitet er mænd over 180 centimeter nemlig dobbelt så tilbøjelige til at være utro i forhold til lavere mænd.

2. Mænd der lytter til rock: En anden undersøgelse viser, at mænd, der lytter til rockmusik, også er de mænd, der oftest fjoller rundt med andre end sin kæreste. Til gengæld skulle mænd der lytter til hip-hop være mindre tilbøjelige til at være utro. Så find dig straks en homeboy.

3. IT-mænd: Hvis du vil finde en trofast mand, så er det heller ikke ligegyldigt, hvad han arbejder med. Ifølge en undersøgelse fra utroskabssitet AshleyMadison.com, så er mænd der arbejder med IT, nemlig de største grisebasser, når det kommer til at holde sig på måtten. På andenpladsen kommer finansmænd.

4. Ni og… Hvis din partner er på vej til at fylde 29, 39 eller 49 så er der muligvis grund til bekymring. Ifølge et studie udgivet i Proceedings of the Natural Academy of Sciences, så er mænd, der er på vej til at gå ind i et nyt årti, samtidig mere tilbøjelige til at drukne sorgerne fra deres alderskrise i en fremmed seng. Et skarpt hjørne og visheden om at blive ældre, at åbenbart en uheldig kombination for mænd med en svag ægteskabelig rygrad.

5. En franskmand: Merde! Men hvis din nye, flotte flamme har franske aner, så bør du muligvis være på vagt. En undersøgelse blandt virksomhed Lelo, der ernærer sig af at sælge sexlegetøj, har vist, at 75 procent af deres mandlige, franske kunder har været deres partner utro. Dermed var franske mænd det mest utro folkefærd i undersøgelsen.

6. En Twitter-bruger: Din mand er sikkert på Facebook, men er han også på Twitter? En undersøgelse foretaget på University of Missouri har nemlig afsløret, at der er en sammenhæng mellem den mængde tid, mænd bruger på Twitter og sandsynligheden for, at han har ægteskabelige problemer.