Hold godt øje: Om lidt sker det

Foto: Twitter

En hyggelig frokost med tilhørende solskin og havudsigt, bliver ødelagt på et splitsekund.

Der er ikke meget, der kan konkurrere med en frokost, der byder på solskin, havudsigt og en afslappende atmosfære.

Læs også

Det er manden i en video, der er gået viralt på det sociale medie Twitter, sandsynligvis enig i. Derfor havde han besluttet sig for at nyde sin frokost nær havet, så han kunne nyde både solskin og havudsigt.

I videoen ser man med al tydelighed, at han nyder sin sandwich. På et splitsekund får han dog hele sin frokostoplevelse spoleret af nogen, der mente, at de også havde tjent en bid af hans sandwich.

Mens han nyder sin sandwich, er der nemlig pludselig en stor fugl, der flyver forbi og snupper hans frokost ud af hånden på ham.

Det ene øjeblik sidder han og ser nærmest betagende på sin frokost, som han netop har taget en bid af. I det næste er hans hånd tom, fordi en fugl i fuld fart har taget resten af sandwichen med sig.

Tilsyneladende er han ikke helt tilfreds med situationen, for i videoen ses det tydeligt, at hans ansigtsudtryk skifter. Ligeledes bander han også over at have mistet sin sandwich.

Han kan dog glæde sig over, at han ikke er ene om at have oplevet at få sin frokost stjålet af en sulten fugl.

Som kommentar til ovennævnte video, der har fået mere end 174.000 likes på det sociale medie, er der nemlig blevet delt en video af en anden mand, der oplever stort set det samme.

Manden kommer gående på et fortov langs et hegn. På hegnet sidder en stor måge, som får øje på den mad, han har i den ene hånd.

Den uheldige mand er ikke helt koncentreret på sin mad, da han kigger på sin telefon, som han har i den anden hånd. Pludselig flyver fuglen direkte ned mod hans venstre hånd, hvorfra den snupper og straks spiser hans mad.

Læs også

McDonalds-ansat dræbt på grund af kolde pommes frites

Manden bliver naturligvis sur over at have mistet sin mad, og sparker derfor ud efter fuglen. Kvinden, som han fulgtes med, morer sig dog over situationen, og griner derfor for fuldt skrald.

 

Dagens Gossip