Hov! Nygift par skal til deres første kys, da fræk brudesvend stjæler showet

Foto: Youtube

En snedig brudesvend har givet et nygift par et legendarisk bryllupsbillede.

Det første kys som nygift par er altid noget helt særligt.

Det var det også var gommen Alfred Lu og hans brud Jamaica, der 18. september i år blev gift ved en smuk ceremoni i Manila på Filippinerne. Det skriver Metro.

Da først det nygifte par havde givet deres ja til hinanden, gik de ned ad kirkegulvet sammen og stillede sig udenfor foran indgangen, hvor det officielle bryllupsfoto skulle tages.

Læs også

Nygift par vender lykkelige hjem fra bryllupsrejse: Da de ser deres hus, får de et chok

Med til den store dag var også brudepigen Sheyn Buencamino og den 10-årige brudesvend, Mayco Pestano, der blev stillet på første række foran brudeparret - klar til at få tage billeder.

Da de nygifte nåede til det traditionelle kys foran gæster og blitzende mobiltelefoner og kameraer, bad Alfred Lu de to børn om at holde sig for øjnene, da det ville resultere i nogle søde billeder.

Hvad ingen vidste, var dog, at Mayco Pestano havde sin helt egen dagsorden. For ganske vist førte han hænderne op foran sin øjne, men så snart brudeparret begyndte at kysse, tog han chancen og tænke formentlig ‘nu eller aldrig!’.

Læs også

Uhyggeligt tilbud: Få 2.000 kroner for at ligge i en kiste i 30 timer

Derfor lænede den lille dreng sig frem og stjal et længselsfuldt kys fra den forbløffede brudepige, der vist ikke var helt med på den pludselige nærkontakt.

Hele episoden blev fanget på video, hvorpå man kan høre de mange gæster skrige af grin, da den lille dreng beslutter sig for at stjæle al opmærksomhed.

Læs også

Afsløring: Populær vært er blevet gift

En af de henrykte bryllupsgæster var fotografen John Clegg, der selv blev helt paf, da den frække dreng pludselig så sit snit til at kys.

- Det var et episk bryllups-øjeblik. Børn i dag er total anderledes. Det var et meget sødt øjeblik og alle fandt det virkelig, virkelig sjovt. Det var helt uskyldigt og timer helt perfekt af drengen, der stjal showet.

Du kan se det søde øjeblik i videoen herunder:

Liveleak com   Page boy hijacks wedding photo climax by cheekily kissing bridesmaid

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip