Hun går i panik, da noget rører hendes fod i badet - nu griner alle af hendes oplevelse under bruseren

Skrevet af Emil Ryttergaard

374 uger siden

|

27/03/2017
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da en ung pige mærkede og så noget glide forbi hendes fødder i badet, fik hun et kæmpe chok. Men den lodne overraskelse viste sig at være ganske harmløs.

Dagens topnyheder

Det er meget nemt at glemme tid og sted, når man står under bruseren.

Når de varme vandstråler rammer huden, er den beroligende effekt umiddelbar, hvilket amerikanske Aisha Prater fra den amerikanske stat Tennessee også oplevede, da hun stod i badekarret forleden. 

Men nydelsen blev erstattet af ren panik, da hun pludselig kunne se og mærke noget sort, blødt og loddent glide over hendes tæer, hvilket fik den unge kvinde til at skrige og springe ud af badet, fortæller hun på Facebook.

- Min sjæl forlod kroppen, og jeg sprang ud af badekarret så hurtigt, at mine fødder var tørre, inden de ramte jorden. Jeg gled over badeværelsesgulvet, og min nøgne numse ramte de kolde klinker, skriver Aisha Prater. 

Kunne det have været et tusindben eller måske en edderkop, der havde sagt hej inde i badet?

Efter at have ømmet sig tænkte hun dog, at en sølle edderkop ikke skulle stoppe hende fra at gå i bad. 

- Så jeg gik langsomt tilbage mod badet. Jeg havde en beskidt toiletbørste i den ene hånd, og var klar til at dræbe den tarvelige edderkop. Jeg trak badeforhænget til side, og det her var, hvad jeg var ved at dø af: 

Foto: Facebook

Aisha Praters historie er siden blevet delt over 14.000 gange på kun fem dage, mens over 48.000 brugere på Facebook har liket den lodne overraskelse.

Det er dog ikke altid, at det bliver ved skrækken. En 31-årig kvinde vågnede en morgen med store hævelser ved øjet, og sandheden gik op for hende, da hun kiggede ned i sin hånd.