Hun tager en tennisbold og presser mod skulderbladene: Dette trick skal du prøve

Foto: Privat

En kvinde tager en tennisbold, som hun presser mod skulderbladene. Dette trick kan afhjælpe lænde- og nakkesmerter

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange danskere, der har problemer med både lænde- og nakkesmerter på daglig basis. Faktisk er der flere hundredtusinder, der har smerter i lænd og nakke.

Disse smerter kan opstå på flere årsager, men det er dog især folk, der har et stillesiddende job, hvor de sidder ved et skrivebord i mange timer om dagen.

Læs også

Lærer ser lille dreng cykle rundt midt på motorvejen: Skynder sig at ringe efter hjælp

Har man i forvejen problemer med nakke og lænd, bliver problemerne ofte værre, hvis man tilbringer mange timer i en kontorstol hver dag. Det er især noget, der er gældende, hvis det er en dårlig kontorstol, der ikke er ergonomisk og giver optimal støtte.

Der er flere måder, hvorpå man kan afhjælpe sine smerter i både ryg og lænd. En massage kan dog vise sig at gøre underværker, hvis man har ondt i kroppen.

Desværre er det ikke alle, der har mulighed for eller råd til at få en professionel massør til at give en massage flere gange om ugen. Derfor er man nødt til at undersøge andre muligheder.

Hvis du er en af dem, der ikke har tid eller råd til at få en massage flere gange om ugen, bør du i stedet prøve dette trick.

Det er et trick, der kan vise sig at gøre underværker for dig, hvis du har ondt i ryggen eller nakken. Det bedste af det hele er, at det blot kræver, at du har en tennisbold, hvorfor det bestemt ikke er lige så dyrt, som en professionel behandling hos en massør.

I videoen herunder viser en kvinde, hvordan du kan dæmpe eller helt afhjælpe smerter i din ryg eller nakke ved hjælp af en tennisbold. Det er et rigtig smart trick, som langt de fleste nemt kan udføre.

Læs også

Kunder i chok: Supermarked sælger allerede juleslik

 

Dagens Gossip