Hun vejede næsten et halvt ton og var verdens tungeste kvinde: I dag er hun uigenkendelig

Foto: Youtube

Mayra Rosales fra Texas fik tilnavnet ‘Half Ton Killer’. Hun blev anklaget for, at have dræbt sin nevø ved, at trille oven på ham med sine 450 kilo.

Hun var på et tidspunkt, den tungeste kvinde i verden.

Efter at have renset sig selv fra anklagerne, har hun fået et nyt liv og ser også helt anderledes ud.

Læs også

Godt nyt: Her kan de se frem til lavere varmeregning end først ventet

“Jeg levede, men jeg havde ikke et liv.” Siger Rosales, ifølge Sosialnytt.

I 2008, var Rosales så stor, at hun var fanget i sin egen seng. Hun vejede mere end 450 kilo, og blev sigtet for drabet på sin to-årige nevø.

Hun blev anklaget for, at kvæle barnet ved at rulle oven på ham. Anklagerne frafaldt, da anklageren fastslog, at hun havde fået ansvaret for, at passe sin nevø, selvom hun ikke var i stand til det. Og at det var et uheld.

“Jeg var ved at dø. Jeg ved ikke om du har set billeder af mig fra dengang, du kunne se det i mit ansigt. Jeg havde opgivet livet. Jeg levede, men jeg havde ikke et liv,” siger Rosales.

I dag er tingene meget anderledes for hende. Hun har tabt sig utrolige 360 ​​kilo ved hjælp af operation og kostvalg. Rosales siger, at hun stadig mangler at tabe sig yderligere 15 kilo. Så vil kvinden, der vejede over 450 kilo, veje 75.

Foto: Privat

Hun siger, at hun aldrig ville have kunnet gøre dette uden kirurgen Younan Nowzaraden, som også er en del af et populært amerikansk slankeprogram. Det skriver Sosialnytt.

Læs også

To unge drenge legede med en automatisk garageport: Det fik fatale konsekvenser

 

 

 

 

 

Dagens Gossip