Hund har været forsvundet i 2 år - se reaktionen da den får færden af sin ejer igen

03/12/2023 11:30

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Alle troede, at hunden var blevet efterladt, men ejeren havde aldrig opgivet håbet for at blive genforenet med sin hund.

Mest læste i dag

Organisationen Arca Animal fandt Pakita, idet den antog, at hun var en hjemløs, forladt hund, som så mange andre, de redder. Lidt vidste de, at ejeren konstant ledte efter sin firbenede ven.

Pakita blev hos Arca Animal i to år. Mens de andre hunde, organisationen tog ind, blev adopteret ud, den ene efter den anden, blev Pakita. Hun var tydeligvis fortabt og havde det ikke godt.

Genkendte Pakita på Facebook

Heldigvis for Pakitas ejer besluttede en af ​​medarbejderne i organisationen at offentliggøre et billede af Pakita på Facebook. Håber at charmere nogle fremtidige adoptivforældre.

En af dem, der så billedet, var Pakitas bedstemor. Pakitas ejer, Ariel Naveira, blev straks informeret af sin mor om, at organisationen havde reddet hans hund.

For hele to år siden var Pakita stukket af hjemmefra, og familien havde ledt efter hunden lige siden.

Genkendte lugten

Som med alle andre hunde var det lugtesansen, der var Pakitas måde at orientere sig på, da Ariel ankom til Arca Animals lokaler.

Først viste hunden ingen tegn på at genkende sin ejer, og Ariel henvendte sig usikkert til sin firbenede bedste ven. Var det virkelig hans hund?

Men da Pakita kunne lugte duften af ​​Ariel, var al tvivl væk. Hundens lettelse og glæde er til at tage og føle på! De to år, de havde været adskilt, syntes at forsvinde, og forbindelsen var tydeligvis til stede.

Organisationens medarbejdere kunne ikke have drømt om en bedre respons på Facebook-billedet. Og for Pakita og Ariel var det en lykkelig slutning på hele to års mellemrum.

I klippet herunder kan du se det rørende gensyn:

Her kan du se glædelige gensyn.