Familien begraver deres elskede hund: Få timer senere kradser han på døren

Skrevet af Emil Martesen

12/07/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Blot få timer senere kradsede hunden Mugsy på døren.

Dagens topnyheder

Historien om Mugsy, hunden der kom tilbage fra de døde, lyder som noget taget direkte fra en Hollywood-film - men det er en virkelig begivenhed, der fandt sted tilbage i oktober 1990. 

For selvom vi efterhånden skal spole tiden et godt stykke tilbage før den skæbnesvangre dag for det lykkelige ægtepar Viola Og Glenn fandt sted, så er det ikke desto mindre en dag, der står ganske klart for ægteparret. 

For mens Glenn var hjemme og passe ægteparrets børn, forsvandt Mugsy pludselig fra deres synsfelt. 

Og få minutter senere blev Glenn mødt af en frygtelig lyd. Han fandt Mugsy nede ad indkørslen, dækket af blod og med ingen synlige tegn på liv. 

Mugsy var blevet kørt ned af en bil og var uden puls eller vejrtrækning. 

Og for at skåne børnene fra det hjerteskærende syn, lagde Glenn ikke skjul på, at børnene skulle gå ind i huset. 

I en rørende gestus bar han den livløse hund ud i baghaven og begravede ham i et lille hul. 

Aftenen gik med at forklare børnene om Mugsys død, og de holdt en lille mindehøjtidelighed ved graven for at tage afsked. 

Men selvom familiehunden blev betragtet som værende væk for altid - så fandt miraklet sted tidligt næste morgen, da Glenn med et snuptag vågnede af en lyd ved døren. 

Han åbnede døren og kunne ikke tro sine øjne - der stod Mugsy, logrende og levende. 

Glenn skyndte sig at vække Viola, og sammen stod de overfor det utrolige syn. 

Og for at sikre sig, at det var den samme hund, kontrollerede de graven i baghaven, hvor de, til deres store forbløffelse, måtte sande synet af, at graven var blevet gravet op, og der var ingen spor af Mugsy. 

Dog løftede Glenn og Viola sløret for, at dyrlægen forklarede, at Mugsy sandsynligvis havde formået at grave sig ud efter seks timer. Hans vitale tegn var så svage, at det ikke var tydeligt, at han stadig var i live. Det lignede en genopstandelse, men i virkeligheden havde Mugsy bare sovet og derefter gravet sig ud til en overraskelse for sine forældre. 

Mugsys bemærkelsesværdige overlevelse og "genopstandelse" fortsætter med at fascinere og bringe et smil frem hos alle, der hører historien.