Hund leger rundt i stuen: Da ejeren kommer hjem, kan hun ikke tro sine egne øjne

Skrevet af Nicolai Steinicke

05/09/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hvad Maren Iversons hund lavede i stuen efterlader tiktokeren målløs.

Mest læste i dag

Pelsnæsen kendte ingen nåde for Marens pragtfulde stueplante. "RIP min smukke Monstera," skrev TikToker med det samme under en video, som hun delte for et par dage siden. 

Den unge amerikaner tilføjede også videoen af ​​et overvågningskamera fra sin stue. For at se, hvordan hunden kaster sig over planten, river urtepotten af ​​og begynder sine vilde aktiviteter.

Klippet er nu blevet set mere end 800.000 gange og kommenteret utallige gange. Brugerne reagerede underholdt og underholdt. "Han havde det sjovt, det er det vigtigste," sagde CrazySupi.

Erfarne hundeejere ved, at det kunne være gået galt.

Monstera, også kendt som vinduesblad, er giftige for lodne venner. Fordi blade, rødder og grene indeholder masser af calciumoxalat. Disse bittesmå saltkrystaller er knivskarpe og irriterer slimhinderne i munden, svælget og maven hos mange kæledyr. Bladene kan også forårsage hudirritation hos mennesker.

Mulige tegn på vinduesbladsforgiftning hos hunde: diarré, øget spytudskillelse eller synkebesvær. Det skriver Tag24.

Heldigvis er dødelig forgiftning hos hunde eller andre kæledyr meget sjældne. Pelsnæsen må have fortæret enorme mængder af planten. Det er derfor usandsynligt, at hunden kommer alvorligt til skade, medmindre den har en sjælden allergi. Hvis du er usikker, bør du stadig kontakte din dyrlæge.

Hvorfor hunden reagerede sådan på planten, vides ikke med sikkerhed, men en mulighed er den stærke lugt som monstera afgiver, som en del mennesker også synes er ubehagelig.

Herunder kan du se en video af episoden.