Husejere river gammelt gulvtæppe op: Gør vanvittigt fund

Foto: Shutterstock

Et par fjernede et gammel gulvtæppe i deres hus, hvilket afslørede noget meget overraskende.

Et par blev chokeret ved at se, hvad der gemte sig under det gamle tæppe, som de fjernede i deres hus. Under tæppet gemte der sig nemlig et stort Monopoly-bræt, som var malet på gulvet.

Læs også

Skræmmende fund: Forfærdet dreng finder levende slange i salatpose fra supermarked

Det store spillebræt var forsynet med både Chance-felter, fængsel, jernbanestationer og klassiske destinationer fra den amerikanske udgave af spillet. Det omfatter blandt andet Connecticut Avenue og Vermont Avenue.

En bruger på det sociale medie Reddit delte billedet og skrev: "Da mine svigerforældre fjernede deres gulvtæppe, fandt de et stort Monopoly-bræt."

I skrivende stund har indlægget på Reddit fået mere end 1.900 kommentarer fra forskellige brugere.

Foto: Reddit

Det populære familiespil, der oprindeligt blev opfundet i begyndelserne af 1900'erne af Lizzie Maggie, menes at være blevet malet på gulvet af den tidligere ejer af huset for flere årtier siden.

En bruger har kommenteret indlægget på Reddit, og skrevet, at det var meget populært at male spillebrætter på kældergulvene tilbage i 1950'erne.

"Jeg viste min kone dette, og hun mindede mig om, at der er et nabolag i nærheden af os, der er bygget i midten af 50'erne, der har enten malede eller flisebelagte spillebrætter på deres kældergulve," skrev vedkommende på Reddit.

"Det var en de af legerum før i tiden," har en anden brug skrevet.

Der er en lang række brugere, som har kommenteret indlægget, der er meget positive over det malede spillebræt. Derfor mener de også, at de bør beholde det malede Monopoly-bræt på gulvet.

Til dette svarede den oprindelige deler af billedet, at de forsøgte at overbevise svigerforældrene om, at de skulle beholde det på gulvet i deres hus.

Læs også

Her bliver du betalt for at tage på badeferie til sommer

"Forsøger at overbevise dem om, at de skal dække det med epoxy, og lave resten af gulvet rundt om det, som de oprindeligt ønskede," skrev vedkommende.

 

Dagens Gossip