Hustru fortæller sin mand ved hans begravelse, at hun gravid - 4 uger senere sker det utænkelige

Foto: Facebook

Denne kvindes historie har det hele. Smerte, sorg og lykke.

I februar 2016 mistede Courtney Hill sin mand Brian i en lastbilulykke. Brian var udstationeret i Iraq, Kuwait og Afghanistan. Parret mødte hinanden i 2011 og var uadskillelige lige siden.

Brian og Courtney havde en datter, Reagan. Kort før mandens død havde parret besluttet sig for at få flere børn. På dagen, hvor Brian omkom, tog Courtney en graviditetstest, men den var negativ.

Et par dage senere tog Courtney en anden test. Denne gang kom resultatet frem positiv!

Hun havde ikke forventet at det ville ske og hun var i chok. Hun fortalte Brian, at hun var gravid ved hans begravelse.

- Vi skal have en baby, sagde hun og lukkede kisten.

En måned senere begyndte hun at opleve usædvanlige smerter i maven. Courtney havde ingen anelse om, hvad der foregik og var bange for en spontan abort.

Hos lægen fik hun de virkelig chokerende nyheder. Det var ikke kun én baby, men hun var ventede to drenge og en pige.

- Jeg var målløs. Jeg var spændt på at have tre smil mere, som minder mig om ham, skriver Courtney Hill.

Men 25 uger henne i sin graviditet havde lægerne nedslående nyt. En af hendes trillinger var gået bort.

Den unge mor havde allerede givet dem alle navne og den døde søn hed Brady. Hun var helt knust.

- Det kom som et chok. Jeg havde ikke forventet, at få dette at vide ved ultralydsscanningen. Det mindede mig om min mands død - med hans tab kom velsignelser.

- Jeg mistede Brady, men givet to nyfødte babyer, der er sunde og raske. De fleste trillinger skal være i intensiv pleje i mange uger. Jeg tage hjem næste dag. Vi har oplevet sorg, men også glæde med to små mirakler, skriver Courtney

Harper og Miles blev født d. 21 september, men deres mor har svært ved at forklare fremmede, hvorfor de ikke er tvillinger.

- Folk er hurtige til at kalde dem tvillinger, men jeg kalder dem trillinger. Mange kan godt gennemskue det, men andre har svært ved det. Jeg forventer ikke, at folk skal kende min historie, at jeg havde tre hjertelyde i 26 uger. Det gør ondt, at høre ‘tvillinger’, når jeg ved at de er trillinger, skriver enlige mor.

Courtney’s ældste datter Reagan hjælper sin mor med at forklare, at hendes bror er i himlen med sin far.

- De vil alle vide om deres far, at han var militærmand og familiefar. Han var en fantastisk ægtemand og helt, som altid hjalp andre. Han var perfekt, skriver hun til sidst.

 

 

 

 

Dagens Gossip