​Hvilket ord hører du? Mystisk stemme splitter folk på nettet

Foto: Shutterstock

Et enkelt ord deler i øjeblikket vandene overalt i verden, hvor folk hører noget vidt forskelligt.

En simpel lydfil går i øjeblikket amok på nettet og skaber stor debat, for hvad er det præsic for et ord, der siges i klippet?

Mens adskillige mener, at computerstemmen på optagelsen siger ‘Yanny’, så mener ligeså mange, at det mere lyder som ‘Laurel’. Det skriver Independent.

Det umiddelbart simple spørgsmål er med ét blevet internettets yndlings-diskussion, og folk har travlt med at skændes om, hvorvidt de tilhører #TeamYanny eller #TeamLaurel. 

Læs også

Kvinde sender hele familien billede af forlovelsesring: Så indser hun sin pinlige fejl

Den korte lydfil med en computergenereret stemme, stammer oprindeligt fra internetforummet Reddit, hvor det er blevet lagt op af brugeren ‘RolandCamry’. Her spørges der, hvilket ord folk hører, og siden har spørgsmålet delt vandene overalt på nettet.

Der er intet svar, der er hverken rigtigt eller forkert - kun et ord, som ingen tilsyneladende kan blive enige om.

Læs også

Mor begyndte at græde ombord på fly, da sidemand kaldte hende fed: Det skulle han ikke have gjort

Men prøv selv at tage testen - og afspil efterfølgende lydfiler for din partner, din nabo eller din kollega. Men pas på. Det kan hurtigt ende i en endeløs diskussion om, hvorvidt der blever sagt Yanny eller Laurel?

Bedøm selv ved at afspille order herunder:

Læs også

Overfor eller over for - Hvornår hedder det overfor eller over for? Med andre ord, hvordan ved man, om forskellige ord skal skrives som ét eller to ord? Her får du svaret med flere eksempler på korrekte sætninger.

Nogle eller nogen - To ord der til daglig udtales ens, men som betyder noget forskelligt. Har du styr på, hvornår man skal bruge nogen, og hvornår man skal bruge nogle? Se her hvordan du skelner mellem nogle eller nogen.

Ligge eller lægge - Rigtig mange danskere kan ikke finde ud af, hvornår man skal skrive ligge, og hvornår man skal skrive lægge. Her kan du læse om reglerne om ligge eller lægge og hvad der er rigtigt og forkert.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip