Hvor er du tusset? Din tatoverings placering afslører vigtige detaljer om din person

Placeringen af din tatovering er ikke ubetydelig. Foto: Shutterstock

Er du hårdfør, sky eller til den modige side? Din tatovering kan tilsyneladende afsløre lidt af hvert om din personlighed.

På foden, overarmen eller måske bag øret?

Måske har du ikke tænkt så meget over, hvorfor din tatovering sidder lige der, hvor den gør. Du tænkte bare, at det ville så sødt eller fedt ud i sin tid, da du fik den lavet.

Men ifølge underholdningssitet Yourtango afslører placeringen af din tatovering faktisk en del om, hvad du er for en person. Der er intet tilfældigt ved placeringen. 

Ribbenene
Ribbenene er en meget følsom del af kroppen, så hvis din tatovering sidder her, er du sandsynligvis hårdfør, robust og ikke mindst til den modige side. Det er et område af kroppen, hvor du skal vise meget hud, for at din tatovering er synlig. Derfor har du formentlig et rigtig godt forhold til din egen krop.

Læs også

Sådan ser din perfekte tatovering ud ifølge dit stjernetegn

Fingrene
Mange undgår at blive tatoveret et sted, hvor man ikke kan skjule kropsudsmykningen. Derfor er tatoveringer på hænder, i nakken og i ansigtet ikke så udbredte, men bliver langsomt mere populære. Der er ikke meget plads på fingrene, hvilket betyder, at du nok er en person, der formår at fatte dig i korthed. 

Læggen
Tatoveringer på læggen er lidt mere udbredte blandt mænd end kvinder. Som ved tatoveringen på ribbenene, er der lidt mere plads at arbejde med. Det betyder, at tatoveringen kan blive større og fortælle mere. Folk med tatovering på læggen viser den gerne frem og gør det eksempelvis, når de løber eller dyrker sport i shorts.

Hvor sidder din tatovering? 

Foden eller anklen
Hvis din tatovering sidder på foden eller anklen, er du nok lidt mere sky og diskret, end hvis du har den et mere synligt sted. Her er kropsudsmykningen nem at gemme af vejen. Hvis du har en tatovering på foden eller anklen, har du tendens til at være lidt særpræget. 

Læs også

Fyr fik sin kærestes bryster tatoveret på ryggen - det kom han lynhurtigt til at fortryde

Armen
Hvis du har en lille tatovering på den øverste del af din arm, er du sandsynligvis lidt forsigtig, selvom du også godt kan lide at leve det vilde liv. Hvis du har et halvt ærme, ønsker du at vise din kunstneriske side, men kunne have en karriere og skjule den for din omverden. Har du et helt ærme, er du tydeligvis ligeglad, hvad andre mener om din kropsudsmykning.

Mmmmm.

Håndleddet
Håndleddet er på flere måder et meget følsomt område af vores krop. Både fordi vi føler smerte tydeligt, men også fordi, mange bruger kropsudsmykning til at skjule den skade, de har gjort på netop deres håndled. Derfor kan tatoveringer på håndleddet have en stor betydning for mennesker, som har kæmpet med problemer. 

Låret
Låret er et af de største steder på kroppe, hvor du kan få en tatovering. En tatovering på låret kan få en seksuel undertone, da de rykker længere på ad benet. Det er et område af kroppen, som ikke ses af så mange andre mennesker. Derfor kan tatoveringen få en særlig betydning for den tatoveredes elsker. 

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Brystet
Mennesker med tatovering på brystet har ofte en tendens til at være meget selvsikre. Tatoveringen har ofte en romantisk betydning og symboliserer nogen eller noget, der er tæt på den tatoveredes hjerte.

Ryggen
Mennesker med en tatovering på ryggen er ofte lidt mystiske, dumdristige og ligeglade med, hvad andre mener om den måde, som de har valgt at udsmykke sig på. Motiver er ofte af stor betydning, men ikke så stor, at den tatoverede har behov for at se det hver dag.

En tatovering på lænden var engang højeste mode.

Øret
Tatoveringer bag øret er ofte meget små og enkle. Mennesker med tatoveringer her er ofte lidt flippede og udtrykker gerne sig selv og de valg, som de har truffet gennem livet. De ting, som de elsker.

Overarmen
Tatoveringer på overarmen bliver mere og mere populære og viser ofte et motiv, der har en dybere betydning i den tatoveredes liv. Mennesker med en tatovering på overarmen viser den gerne frem og står ved deres beslutning om at lade sig udsmykke.

Nick frier til sin overraskede kæreste - men detaljen i baggrunden stjæler al opmærksomhed

 

Dagens Gossip