I dag er det international ‘Jeg hader koriander-dag’

Foto: Shutterstock.com

Er du blandt den store del af kloden, der ikke kan lide koriander? Så kan du glæde dig over, at i dag er dagen, hvor alle korianderhadere står sammen.

Det er i dag mandag den 24. februar 2020. Det lyder måske ikke af noget særligt for dig, men det gør det helt sikkert for dine smagsløg.

I dag er det nemlig den internationale dag for ‘Jeg hader koriander’, hvor folk samler sig sammen og viser deres had til den grønne plante, som mange mennesker ikke kan fordrage smagen af.

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

En stor procentdel af befolkningen på kloden hader koriander, og det kan både være lugten men naturligvis også smagen.

På Facebook startede siden ‘I hate coriander’ (Jeg hader koriander) tilbage i 2013, og i dag har den intet mindre end 230.034 synes godt om. Der er ingen tvivl om, at den side nok skal få mange flere følgere i løbet af de kommende år.

Det særlige ved koriander er, at man enten elsker smagen af den eller hader den. Ifølge Ladbible så er der blevet foretaget en undersøgelse, og den viser, at der er forskel på DNA’en mellem de personer der hader og de personer der elsker koriander.

Dem der ikke kan lide smagen af koriander, synes alle, at det smager af sæbe.

Hvad er din holdning til koriander? Er du fan af den lille grønne plante, eller er du blandt dem, der synes at koriander smager af sæbe?

Læs også

Så er det tilbage: Tag med til Vin-yoga

 

 

Dagens Gossip