Så er det tilbage: Tag med til Vin-yoga

Foto: Shutterstock.com

Det fantastiske event Vin & Yoga er tilbage. Så hvis du elsker vin, og godt kan lide at dyrke yoga, så er det perfekte event klar til dig.

Kan du godt lide at dyrke yoga, og elsker du at drikke vin, så er der rigtig gode nyheder.

Den populære ‘sport’ Vin-yoga vender nemlig tilbage efter, at billetterne til det første arrangement blev revet væk.

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

Til Vin-yoga dyrker man Yoga, mens man drikker vin, og her fra redaktionen må vi indrømme, at det lyder som en drøm for de fleste.

Hos Winers.dk fortæller Kristina Gram, Brita Richter og Helene Stephensen, hvilke fordele der er i at dyrke yoga, mens man drikker vin.

“Yoga skærper dine sanser, så du dufter, smager og oplever vinen på en helt ny, anderledes og intens måde. Alt imens leverer vinen stemningen og gør krop og sind afslappet, så du kommer dybere ind i de forskellige stillinger og stræk,” fortæller de ifølge Lokalavisen.dk.

199 kroner for halvanden time

Hvis du skal have forhåbninger om at være med, så er det med at slå til med det samme. I denne omgang afholdes der to ‘timer’ og det er den 21. marts klokken 14 til 15.30 og 16 til 17.30. Vinen bliver leveret af BARe Vin.

I alt skal deltagerne gå genemme fem yogasekvensker, og til hver sekvens vil der blive serveret en nøje udvalgt vin.

Hvis du gerne vil deltage, så koste det 199 kroner. Kravet er, at du er fyldt mindst 18 år, da der serveres vin, og så du kan købe dine billetter via Billetto.dk.

Læs også

Kan du ikke sove? Du falder hurtigt i søvn med dette trick

 

 

Dagens Gossip