I denne alder møder du dit livs kærlighed ifølge dit stjernetegn

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Er du 12 år, 21 eller et sted i 30'erne, når du møder dit livs store kærlighed? Dit stjernetegn afslører måske mere, end du lige går og tror.

Nogle møder deres helt store kærlighed i en meget tidlig alder, mens andre løber ind i flere af slagsen eller bruger hele livet på at lede forgæves efter deres sjæleven.

Stjernerne har måske betydning for, hvornår i livet, du løber ind i din udkårne. Dagens.dk har kigget nærmere på, hvornår de forskellige stjernetegn møder deres eneste ene.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Vædderen møder sit livs kærlighed, når hun er omkring 21 år gammel. En periode af hendes liv, hvor hun er moden, men stadig ved at finde sig selv. Når du er sammen med vædderen i hendes naturlige element - til en fest, når hun har det sjovt - vil du lære hende bedre at kende. Hun bruger 20’erne på at nyde sit liv, mens hun vil bruge 30’erne på at oparbejde en rutine med sin partner.

Læs også

Sarahs nøgenbillede chokerer alle: ‘Det er helt utroligt’

Tyren (20. april - 20. maj)
Du vil møde din udkårne, når du er 16 år gammel. Du ved endnu ikke nødvendigvis, hvordan forholdet vil udvikle sig. Men i en alder, hvor alt stadig er uvist, og dine venner er de vigtigste mennesker i dit liv, ønsker du en sjæleven, som kan relatere til det, du går igennem.

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Tvillingen er omkring 19 år gammel, når hun møder sin eneste ene. Men hun ved sandsynligvis ikke, at hun har fundet ham, før et par år senere. De vil dog opleve en stærk kemi med det samme og føle, at de har kendt hinanden altid. Hvis de mister konktakten for en periode, vil de tænke på hinanden, til deres veje mødes igen.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Du har drømt om ægte kærlighed lige siden, du var en lille pige. Derfor er det måske ikke så overraskende, at du møder din udkårne i en tidlig alder, når du er 15 år gammel. Du har altid ønsket dig et forhold, som er fyldt med kærlighed og respekt. 

Læs også

7 tydelige tegn på at han ikke længere er forelsket i dig

Løven (23. august - 22. august)
Løven bryder sig ikke om tanken om et seriøst parforhold, før hun ved, hvad hun vil have ud af livet. Hun møder sin sjæleven, når hun er 25 år gammel. Her er hun nået til et stadie af sit liv, hvor hun ved, hvad hun vil, men er ung nok til at elske som en teenager.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Du har altid haft svært ved at forestille dig, at hun finder sin eneste ene. Uanset, hvor hårdt du prøver, kan du ikke rigtig finde den forbindelse, som du har brug for, for at nogen indtager den rolle i dit liv. Det er ikke sikkert, du nogensinde finder ham, men du vil altid have venner, der føles som sjælevenner.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Vægten er 20 år gammel, når hun møder sit livs udkårne. Hun vil finde ham i en person, der allerede er hendes bedste ven. En, hun kan tale med i timevis og som vil få hende til at glemme alt andet for en stund. 

Læs også

Ny dille: Glem alt om lange øjenvipper - nu skal dine næsehår forlænges

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Du er bare 12 år gammel, når du møder din store kærlighed. Det er en person, som du har tilbragt utallige somre med og hele tiden tænker på, selv når I ikke er sammen. Du er muligvis for ung til at erkende, at du har så store følelser, men det er spændende.

Skytten (22. november - 19. december)
Skytten elsker at være fri og selvstændig, hvorfor hun først møder sin udkårne, når hun er omkring 28 år gammel. Hun vil stadig have brug for plads og en masse frihed, men hendes eneste ene vil allerede vide dette og forstå behovet.

Stenbukken (20. december - 19. januar)
Du har generelt en masse forbehold over for begrebet sjælevenner. Det er et ord, der klinger barnligt i dine ører. Du vil sandsynligvis møde dit livs kærlighed, når du er i starten af 30’erne. Her er du nået til et sted i dit liv, hvor du lærer at acceptere og forvente overraskelser i tilværelsen. 

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Vandmanden møder sin udkårne, når hun er bare 13 år gammel. En meget ung alder for store følelser, men sjælevenner handler mere om at have en dyb forbindelse med en anden, end om romantik. Vandmanden og hendes sjæleven vil bruge hele natten på at tale og knytte tætte bånd.

Fisken (19. februar - 20. marts)
Du elsker den romantiske tankegang bag begrebet sjælevenner og vil i al hemmelighed drømme om sin egen, ind til hun finder ham i virkeligheden. Du møder dit livs kærlighed, når du er 17 år gammel og vil få historien til at lyde som et vaskeægte eventyr. 

3 tegn på at du er i et dårligt forhold

 

Dagens Gossip