Ingen kom til den 6-åriges fødselsdagsfest: Få dage senere sker det utænkelige

31/03/2023 10:15

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den i dag 6-årige Teddy skulle fejre sin fødselsdag på en pizzarestaurant. Til festen havde han inviveret 32 venner, men ingen dukkede op. Men få dage senere, sker der noget uventet.

Mest læste i dag

Fødselsdage er normalt noget man glæder sig til, specielt som barn. Men hvor sjovt er det, hvis ingen dukker op til ens fest?

At fejre fødselsdag med sine venner er noget, alle bør gøre. Hvilket også lille Teddy fra Tucson i Arizona, USA havde planlagt. Men desværre udviklede fødselsdagen sig slet ikke som planlagt, skriver ABC15 Arizona.

Teddy havde inviteret 32 venner til Peter Piper Pizza for at fejre ham, og han var selvfølgelig meget spændt, men ingen af gæsterne dukkede op.

Sill Mazzini, Teddys mor, lagde et billede på Twitter, hvor man han se Teddy sidde helt trist ved det dækkede bord, det eneste der manglede var vennerne. Billedet berørte mange og gik hurtigt viralt på flere sociale medier. Den dag, som Teddy havde glædet sig til så længe, var endt i en katastrofe.

Få dage før festen havde Teddys mor talt med flere af de inviterede børns forældre, der havde lovet, at deres børn ville møde op til festen.

Men den triste fødselsdagsfest resulterede dog alligevel i noget fint. Få dage senere fik de en meget overraskende besked.

Efter billedet gik viralt fik Teddy lykønskninger fra både basketballholdet Phoenix Suns og fodboldholdet Phoenix Rising, og Teddy og hele hans familie fik billetter til deres kampe, så han kunne fejre fødselsdag sammen med spillerne.

Forhåbenlig var Teddy ikke alt for ked af det, der skete på fødselsdagen, og han fik heldigvis en lille trøstegave i form af at kunne fejre fødselsdag med to af sine yndlingshold.

Foto: Twitter