Emma afleverede sine børn i skole: Først da hun kom hjem, opdagede hun sin pinlige fejl

30/03/2023 17:33

Nicolai Busekist

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Emma afleverede sine børn i skole, men da hun kom hjem, opdagede hun, at hendes tøj var mere gennemsigtigt, end hun havde regnet med.

Mest læste i dag

Emma blev pinligt berørt, da hun kom hjem, efter at have afleveret sine børn i skole, blot for at opdage, at hun har vist sin bagdel frem til både børn og andre forældre på skolen.

"Jeg er nødt til at vise jer det her, fordi jeg også gjorde det, da jeg afleverede børnene i skolen i morges," siger hun i en video, der nu er gået viralt, ifølge Daily Star.

"Og jeg vil bare undskylde over for alle mødrene, alle fædrene og alle børnene for, at de har set min bagdel her til morgen."

Herefter vender hun sig rundt, så man kan se hende bagfra. Her ser man tydeligt, at hendes leggings sidder meget stramt, og at de er mere gennemsigtige, end hun havde forventet.

Det betyder også, at det er muligt at se nærmest lige igennem dem, hvor man får udsyn til både hendes bagdel og hendes g-streng.

"Hvorfor gik jeg overhovedet ud på den måde?" spørger hun sig selv i videoen.

I kommentarsporet er der flere, der er givet udtryk for, at hun ikke behøver at være ked af det, da 'alle fædrene vil takke hende' for synet.

"På vegne af fædrene, kan jeg bekræfte, at 99,9% af dem ikke har noget imod det! De 0,1%, der havde, stod sammen med deres koner eller kærester," skrev en bruger i en kommentar.

"Det er den eneste grund til, at jeg tilbyder at aflevere børnene i skolen," skrev en anden.

Det var dog ikke alle, der havde noget positivt at sige om videoen. Flere gav nemlig udtryk for, at de ikke tror på, at det ikke var bevidst gjort.

"Jeg er sikker på, at det var en 'ulykke': 'Jeg er flov, så jeg deler det lige på TikTok, så jeg får endnu flere likes'," lød det fra en seer.

Det var Emma dog hurtig til at reagere på i en anden video, hvor hun forsvarede sin beslutning om at dele det på det sociale medie.

"Der er to sider af det her: der er den sjove side og der er den pinlige side," siger hun.

"Jeg føler mig ikke pinligt berørt over det, da jeg ikke kender nogen af jer, og jeg ville ikke skulle se nogen af jer andre, end mødrene og fædrene på skolen hver eneste morgen."

"Derfor undskylder jeg, men heldigvis har alle mødre og fædre på skolen formået at se den sjove side af det i modsætning til dig."

"Så jeg er virkelig ked af, at min bagdel fornærmede dig, men jeg håber, du får den mest fantastiske dag."