Ingen vil have den hjemløse pitbull Benny: Lige før han skal aflives, sker der noget uventet

Foto: Facebook

Lille Benny kom til dyreinternatet “Carson Animal Care Center” i Californien, da han kun var 8 måneder gammel.

Bennys ejere havde smidt ham på gaden. Men det viste sig, at det ikke var så nemt at finde en ny ejer til Benny, da han var en pitbull.

Pitbulls har fået et dårligt ry, for at være en vred kamphund. Men hvad mange ikke ved, er at hvis man opdrætter pitbulls ordentligt, og passer godt på dem, kan de være en god og sikker familiehund.

Læs også

Politiet advarer: Ny tendens blandt unge kan være fatal

Da Benny kom til dyreinternatet, lagde ejerne af centeret en annonce på Facebook. Desværre kom der ikke nogen forespørgsler på hunden. De forsøgte flere gange, men ingen ville adoptere Benny.

Da der er mange hjemløse hunde i Californien, må nogle af dem desværre betale med jeres liv. Hundene får flere chancer, men hvis igen vil adoptere dem efter et stykke tid, bliver de desværre aflivet. Centrene har ikke kapacitet til at tage sig af alle de hunde, som bliver efterladt. Det skriver Sosialnytt.

Familier kom og gik, og flere af dem tog Bennys ‘venner’ med sig. Men Benny måtte blive i sit bur. TIl sidst blev han flyttet til område, hvor hunde der skal aflives bor.

Få dage inden Benny skulle aflives, kom der et par som ville adoptere Benny. De havde set annoncerne på Facebook , og de havde tidligere erfaring med pitbulls. Da de hørte, at Benny havde lidt tid tilbage at leve i, hvis ingen ville have dem, besluttede de sig for at adoptere ham.

Personalet på dyreinternatet besluttede sig for, at filme det øjeblik hvor Benny blev hentet af sine nye ejere. Han er tydeligvis meget glad, da en medarbejder går ind i hans bur for at hente ham.

Da han skal møde sin nye ejere, er han så glad, at han ikke kan lade være med at gø og hoppe lidt.

Du kan se Bennys glædelige møde her.

 

Læs også

Nu sker det: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

 

 

 

 

 

Dagens Gossip