Internettet raser: Brud overvejer alkoholfrit bryllup på grund af upassende svigerfamilie

Emil Ryttergaard

400 uger siden

|

07/11/2016
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er nogle ting, som man bare ikke piller ved.

Dagens topnyheder

Nogle traditioner er meget hellige, når det kommer til brullypper.

Faren til bruden skal følge hende op ad kirkegulvet, ægteparret skal sige ja til hinanden, og der skal dåser bag på den vogn, der skal tage brudeparret videre til festen eller på bryllupsrejsen. 

Men en ting er nærmest en usagt tradition: Der skal være fri bar til et bryllup, og hvis gæsterne ikke kan tåle det, så hører det bare med. 

Derfor er internettet også gået i baglås over, at en kommende brud på nettet nu har spurgt om, det er i orden at holde et alkoholfrit bryllup, skriver Mirror.

Internettet får spat: 'Det er for nærigt’
På internetforummet Wedding Bee har bruden, der kalder sig KaitlynRose30 spurgt, om det unge par kunne tilladelse at fjerne de våde varer, når kun halvdelen af selskabet drikker som sømænd på orlov:

- Størstedelen af hans (gommens, red. familie kan drikke enormt meget, imens min familie er ligeglade med det. Plus, at det kan spare penge, skriver bruden. 

Der har fået brugerne op ad stolen: 
- Hvis jeg vidste at et bryllup var uden alkohol, så ville jeg nok takke nej til at komme, skriver en vred bruger. 

Men der er også opbakning at hente til det unge par, hvor at nogle finder det uretfærdigt at den ene side af familien ikke kan styre sin brandert:

- Det er unfair, at blot fordi at hans familie ikke kan styre sig, at der ikke skal være sprut.  

Men en bruger rammer nok hovedet på sømmet for mange af os, der nyder en lille en i festligt lag: 

- Lad vær med at bruge familien som undskyldning, de skal nok selv styre det eller lade vær. Hvis du ikke ville byde på noget at drikke, så er det fordi at du ikke vil betale, hvilket er helt rimeligt.