Jæger modtager dødstrusler, efter han blærede sig på nettet med dette foto

Foto: Tim Brent/Twitter

En jæger er kommet i strid modvind, efter han har valgt at vise sit seneste bytte frem på sociale medier.

At gå på jagt og slå dyr ihjel blot for sportens skyld er blandt dyreelskere noget af det mest modbydelige og forhadte der findes.

Vælger man tilmed som jæger at fremvise sit bytte på sociale medier, ja så kan man også godt forvente at få ørerne i maskinen.

Alligevel er reaktionerne muligvis kommet bag på canadiske Tim Brent, efter han 10. september fremviste sit seneste jagttrofæ på Instagram. Det skriver britiske Metro.

Den tidligere professionelle hockeyspiller havde nemlig skudt og dræbt en stor grizzlybjørn, og det har medført dødstrusler mod den ivrige jæger.

Den 34-årige Bent havde været på jagt i Yukon i Canada, hvor han og jagtkammeraterne spottede det store dyr, som de langsomt sneg sig ind på.

- Okay folkens, her er min bjerg-Grizzly! Vi skyggede ham på bedste vis, men han opdagede os, da vi var 75 yards (68,5 meter, red.) fra ham, skriver Tim Brent i sit tweet.

Herefter forklarer han, at bjørnen forsøgte at forsvare sig mod de fremmede jægere.

Læs også

65-årig kvinde fik sit livs chok: Blev skrækslagen, da hun så, hvad der lå i hendes kolonihave

- I stedet for at gå væk, vendte han sig og kom lige imod os. Han var meget vred, og det var tydeligt, at denne han ejede dalen, hvor vi jagtede, og at han ikke var bange for noget!

Efterfølgende har Tim Brent også delt et andet billlede, hvor han holder den døde bjørns pote op, og i teksten til fotoet skriver han:

- Vidste du, at en gennemsnitlig grizzlybjørn spiser omkring 40 elge og rensdyr-kalve i løbet af hver kælvesæson?

Læs også

Kvinde død efter vold på hotelværelse: Kæresten er fængslet

Brents opslag på Twitter har i den grad sat det sociale medie i brand og i adskillige kommentarer til billedet af den døde bjørn, har folk travlt med at rase over den tidligere sportsmand og nu storjæger.

- Jeg vil betale for at se en bjørn slå dig ihjel og spise dig, lyder det i en kommentar fra den tidligere australske cykelrytter, Robbie McEwen.

- Du er fuldstændig modbydelig, skriver en anden.

- Dit kæmpestore, hjerteløst vatpik. Jeg håber, at du bliver fucking spist næste gang, lyder det fra en af de mange rasende Twitter-brugere.

De voldsomme reaktioner har også afstedkommet deciderede dødstrusler mod Tim Brent fra folk, der mener, at han ikke bør leve, efter at have taget livet af et uskyldigt dyr.

Hvorvidt de mange vrede kommentarer får den tidligere hockeyspiller til at tænke sig om en ekstra gang, inden han næste gang deler billeder af et jagtbytte, vides ikke.

Læs også

Meld flytning - Når du flytter adresse skal du også huske at melde flytning til både myndighederne, PostNord og til dine forsyningsselskaber. Læs her hvordan.

Døgnrapport - Vi følger dagens døgnrapporter fra hele landet og bringer de seneste 112 nyheder. Vælg døgnrapport fra dit område og hold dig opdateret med kriminalhistorier, advarsler og ulykker nær dig.

Novelleanalyse - Analyse af novelle er et nødvendigt redskab, hvis man ønsker at forstå og gå i dybden med en novelle. Her får du hjælp til en analysemodel, der punkt for punkt hjælper dig med korrekt novelleanalyse, dens budskaber, emner og skjulte tematikker.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip