'Jeg er gravid med tvillinger, og min ekskærestes kæreste mener, jeg skal give dem til hende'

Foto: Shutterstock.com

En gravid kvinde var henvendt sig til internettet, efter at være blevet mere og mere bekymret over, at hendes ekskærestes nye kæreste behandler hende som en rugemor, i stedet for en kommende mor.

Det er ikke let at blive gravid efter et forhold er afsluttet. Det kan være vanskeligt, men mange mennesker får det til at fungere. 

En kvinde troede, at hun gik ind i en svær tid, da hun fandt ud af, at hun var gravid, efter at have datet en mand i tre måneder. 

Hun har fortalt, at de var gået fra hinanden, og at han allerede var tilbage ved sin ekskæreste, da hun fandt ud af, at hun var gravid med tvillinger.

Læs også

James Price stopper i 'Cirkusrevyen': Her er årsagen

Oprindeligt troede hun ikke, at han ville have meget med børnene at gøre, men han var 'ekstatisk', da hans nuværende partner har fået at vide, at hun ikke vil være i stand til at blive gravid, og han har altid ønsket at blive far. 

Det hele virkede fint til en start, men så begyndte hans nye kæreste at opføre sig som om, at tvillingerne var hendes, og at den kommende mor ikke var andet end en rugemor. 

Den 29-årige unavngivne kvinde har ifølge Daily Mirror delt sin historie i et indlæg på Reddit i forummet 'Am I The A**hole', hvor hun spurgte brugerne om råd. 

"Jeg datede en fyr, Joe (30M), i tre måneder, før han forlod mig for sin ekskæreste, Kim (30F). Kort efter, at vi slog op, fandt jeg ud af, at jeg var gravid, og jeg er nu i 24. uge. Jeg fortalte ham det, og han var i ekstase. Det viser sig, at hans kæreste havde problemer med fertiliteten og sandsynligvis ikke ville være i stand til at blive gravid, og han har altid ønske at være far," skrev hun. 

"At finde sammen igen var udelukket for os begge, så han er stadig sammen med sin kæreste." 

"Joe fik kun lov til at være med til første aftale på grund af COVID-19, og vi fandt ud af, at jeg var gravid med tvillinger. Ifølge Joe, da han fortalte det til Kim, fik hun et mentalt sammenbrud over hendes fertilitet og ønskede at tale med mig. Jeg mødtes med dem i deres hus, og Kim sagde, at hun ville være involveret i min graviditet, fordi hun ville blive børnenes stedmor. Hun begyndte at fortælle mig, at jeg var nødt til at føde ved hjemmefødsel, at jeg skulle fodre med modermælkserstatning, så de kunne have børnene halvdelen af ugen, at hun ville have en dreng og en pige, og at hun vil have, at børnene kaldte hende 'Mama', fordi de ville kalde mig 'Mommy'," skriver hun også. 

"Jeg lukkede ned for samtalen og sagde, at jeg ville træffe de bedste valg for mine børn og min krop, og så gik jeg." 

Tingene blev fortsat værre, da Kim begyndte at sende hende SMS'er hver dag vedrørende hendes spisevaner, motion og beklagede sig over, at hendes job ikke ville lade hende tage barselsorlov, da det ikke var hende, der var gravid. 

"Ved den næste aftale, deltog hun i stedet for Joe, og overtog hele mødet og forsøgte at fortælle om sin familiehistorie, som ikke var relevant." 

"Da det var tid til min 20-ugers scanning, lod de mig have en gæst med, og Joe foreslog, at jeg tog Kim med i stedet for ham, hvilket jeg nægtede at gøre. Joe endte med at tage med, og han ud af kønnene, fordi jeg ville have det som en overraskelse, så vi kunne holde en kønsafsløringsfest." 

"Jeg delte en graviditetsafsløring på mine sociale medier, og så delte hun også en afsløring, hvori hun skrev, at hun skulle have tvillinger 'på den ikke-traditionelle måde', og hvor velsignet hun var. Jeg var irriteret, men jeg holdt min mund lukket." 

"Derefter afholdt hun en kønsafsløringsfest og delte den på de sociale medier. Jeg var ikke engang inviteret. Hun meddelte også, at hun ville afholde et babyshower. Jeg kommenterede på hendes indlæg og bad hende om at stoppe med at behandle mig som en rugemor, at børnene ikke var hendes, og at Joe ikke havde nogen forældremyndighed over børnene, før de var født." 

"Jeg ringede derefter til Joe og gentog alt dette og sagde, at jeg ikke vil se nogen af dem, før vi gik i retten, og at min mor ville være min fødselspartner." 

"Han, Kim og nogle af hendes venner og familie siger, at jeg er et 'r**hul', og hendes mor ringede endda og insisterede på, at jeg skulle hende en af mine babyer? Så, AITI (Am I The A**hole, red.)?" 

Mere end 3.000 personer besvarede kvindens indlæg på Reddit, hvoraf mange var forfærdede over Kims opførsel og rådede den kommende mor til straks at søge hjælp. 

"Jeg er ikke dramatisk på nogen måde, når jeg siger dette: få en advokat nu. Før protokol over alt, og hvad du end gør, tillad ikke dig elv at være alene med Kim. Næsten intet af Kims opførsel er OK. Det er faktisk foruroligende. Bloker telefonnumre, indgiv en politianmeldelse for chikane, hvis du er nødt til det. Hold dig selv og dine børn i sikkerhed," skrev en bruger. 

"Kims mor antyder, at de deler tvillingerne mellem forældrene?!?!? WTHF," skrev en anden.

"OP (Original Poster, red.) havde ret, da hun sagde, at hun ikke blev behandlet som en kommende mor, men en rugemor. Jeg ville gå så langt som at sige, at tvillingerne blev set som genstande. OP har brug for en advokat og må kæmpe hårdt for forældremyndigheden. Kim bliver ikke bedre her. Hun har folk, der tillader hendes opførsel," skrev en tredje.

Læs også

Chokerende video inde fra Fields: Her lyder skudene

 

 

Dagens Gossip