'Jeg har været i seng med over 16.000 mænd - men min forlovede elsker mig alligevel'

Foto: Privat

En tidligere sexarbejder har åbnet op om sin fremtid i branchen. Hun afslører også, at hun har været i seng med over 16.000 mænd

Ashley Clark Huffman, der på TikTok går under navnet @trashley_anonymous, har delt videoer, hvori hun deler ud om sin fortid som sexarbejder. Flere af disse videoer er gået viralt i løbet af de seneste måneder.

Hun bruger sine videoer til at advare andre, der overvejer at gå ind i branchen. I en nylig video har hun afsløret, at hendes liv har ændret sig drastisk, og at hun er blevet forlovet.

Læs også

Gwyneth Paltrow gav 'upassende' gave til 14-årig søn

I en nylig video afslørede hun, at hun har været i branchen i to årtier. I løbet af sin tid i branchen har hun været i seng mere end 16.000 mænd. Det skriver The Sun.

Selvom dette vil være afskrækkende for de fleste, er Ashley dog lykkeligt forlovet. Det er dog ikke en mand, der har stjålet hendes hjerte, men derimod en kvinde.

Ashley har valgt at være åben om sin fortid over for både sin forlovede, men også på TikTok. Hun deler jævnligt videoer, hvori hun deler ud som sine erfaringer fra sexindustrien. Hun gør dog alt for ikke at glamourisere sin fortid.

Hun har beskrevet, at hun er blevet efterladt med traumer, som er blevet opbygget gennem to årtier som sexarbejder. I stedet for at holde det for sig selv, forsøger hun at bruge det til at rådgive andre, der overvejer at gå ind i branchen.

I en af hendes mest populære videoer, har hun forklaret om de 'langsigtede virkninger' ved hendes tid som sexarbejder.

Hun fortæller, at hun har fået PTSD, mareridt, nedsat sexlyst og problemer med at føle kærlighed, hvilket blot er nogle af de problemer, hun er blevet ramt af.

Ashleys kampe slutter dog ikke der, da hun også tidligere har være hjemløs og afhængig af rusmidler. Hun har også forklaret om tidspunkter, hvor hun er blevet 'kidnappet og banket'.

TikTok-stjernen har også delt en række af de største fortrydelser fra hendes tid som sexarbejder, hvilket omfatter at ødelægge lykkelige ægteskaber, mangel på respekt for sin krop, og mangel på selvrespekt.

Ashley har også afsløret, at alt dette er i hendes fortid, da hun ikke længere arbejder som sexarbejder og ikke længere er afhængig. Hun er klar over sine fejl, og har sagt, at hun har arbejdet hårdt på at blive bedre.

Hendes videoer har delt vandene, da nogle roser hende for hendes ærlighed, mens andre udskammer hende på grund af hendes tidligere beslutninger. Langt de fleste tilbagemeldinger er dog positive.

Læs også

ALDI tilbagekalder produkt: Brug det ikke

 

 

Dagens Gossip