Jimmy filmer toiletkummen - pludselig svømmer noget op til overfladen

Nils Würtzenfeld

355 uger siden

|

26/09/2017
Viralt
Mareridt.
Mareridt.
En 60-årig mand gjorde i sidste uge en ubehagelig opdagelse i toiletkummen på sin arbejdsplads. Nu går den ækle video nettet rundt.

Dagens topnyheder

Mange vil sikkert påstå, at de tit er blevet mødt af ulækre toiletkumme-syn, når de har besøgt et offentligt og ikke rengjort wc.

Alligevel er der ikke mange, der har stiftet et ligeså ulækkert bekendtskab med en toiletkumme, som singaporeanske Jimmy Lim. Det skriver Straitstimes.com.

For da Jimmy Lim, der arbejder som bestyrer på et autoværksted, i sidste uge var på vej på toilettet på sin arbejdsplads, ventede et chokerende syn ham i kummens dyb.

For da han løftede brættet og gjorde klar til en forløsende vandladning, rørte noget pludselig på sig nede i vandet.

Og wupti - fra kummens mørke dukkede pludselig en tyk pytonslange op, mens den forsøgte at bugte sig op af toilettet.

Hurtigt fik Jimmy Lim smækket brættet i, hvorefter man fik alarmeret naboer om den farlige slange.

Mandag fortalte Jimmy Lim om den klamme hændelse til mediet The Straits Times og forklarede samtidig, at flere af hans kollegaer på værkstedet Scotts Motors i Singapore faktisk havde observeret slangen i kummen ugen før – dog uden at rapportere det.

Dermed er den ubudne gæst altså blevet spottet to gange på værkstedets toilet, hvilket formentlig har fået de ansatte til at forrette deres nødtørft andetsteds.

Jimmy Lim fortæller, at han dog ikke var bange over mødet med den lange slange.

- Jeg var ikke bange, da jeg tit vandrer i junglen. Jeg så hovedet på den (slangen, red.) og vurderet ud fra størrelsen på det, kunne den være op til to meter lang, fortæller 60-årige  Jimmy Lim.

Under sit møde med slangen var Jimmy Lims hurtig med sin mobiltelefon til at filme krybdyret.

En videoen som hans datter efterfølgende har lagt på Facebook, hvor den er gået verden rundt – til gys og gru for mange brugere af det sociale medie.

Pytonslanger er almindelige i Singapore, og det er heller ikke første gang, at folk stifter bekendtskab med dem i deres hjem.

Se den skræmmende optagelse herunder.