Jorden går under i 2017 - og verdenseliten er allerede i gang med at bygge hemmelige beskyttelsesrum

Foto: Shutterstock

Du behøver ikke overholde dit nytårsforsæt. Vi er alligevel fortabte, mener ’forsker’.

Og her gik vi og troede, at 2016 var et skidt år!

For knap har vi taget hul på kalenderåret 2017, før dystre forudsigelser forsikrer os om, at det nye år også bliver vores sidste.

Vores planet vil nemlig blive ødelagt i 2017.

Det mener i hvert fald David Meade, der ifølge Metro har titel af forsker og netop har skrevet bogen ‘Planet X: The 2017 Arrival’.

Heri forklarer David Meade, at der er ’overvældende beviser’, der peger mod, at en ukendt planet i øjeblikket bevæger sig mod vores solsystem, og at denne planet vil kollidere med jorden engang i september eller oktober i år.

Og som om denne forudsigelse ikke er kreativ nok, så fastslår David Meade også, at den globale verdenselite allerede kender til ’dommedagsplaneten’, og at man derfor i al hemmelighed er ved at bygge bunkere og beskyttelsesrum, der skal redde den privilegerede elite, mens vi andre bliver overladt til den død og ødelæggelse, som følger i kølvandet på sammenstødet.

- Offentligheden bliver bevist holdt hen i uvished for at undgå panik, forklarer David Meade, der selv mener at kunne bevise jordens snarlige katastrofekurs.

Læs også

Surt show: Jorden går under om 10 dage

- Jordskælv er på dramatisk vis steget i både antal og intensitet. Storme tager til i både typer, kraft og størrelse. Jordfaldshuller og revner dukker op i jordens overflade. Hedebølger tager til og varer længere, påstår David Meade.

Andre dommedagsprofeter er også sprunget med på Meades dystre forudsigelser, og én af disse er dommedags-mogulen, Robert Vicino, der flere gange har varslet jordens undergang.

- Der er ingen tvivl om, at det er på vej. Det bliver episk – som taget ud af biblen, fastslår Robert Vicino.

- Hvis du overlever, og du er såret, forbrændt af ståling, så må du overleve på jorden – på gaderne – sammen med rotter og andre overlevende. Det kaldes helvede på jord, udtaler Vicino ildevarslende.

Derfor er der nu kun tilbage at overveje, hvad du skal få tiden til at gå med frem mod efteråret 2017.

Du kan selvfølgelig starte på at bygge en bunker, du kan begynde at hamstre gær eller så kan du overveje, hvilken åndssvag undskyldning Meade, Vicino og alle de andre dommedagsprofeter hiver ud af ærmet, når vi når til oktober, og jorden stadig står, som vi kender den.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip