Surt show: Jorden går under om 10 dage

Skrevet af admin

19/07/2016
Enden er nær. Ifølge konspirationsteoretikere går jorden under den 29. juli 2016 - det vil sige om 10 dage.

Mest læste i dag

Vi har en god og en dårlig nyhed til jer.

Den gode er, at du ikke behøver vende tilbage til arbejde efter sommerferien. Den dårlige er til gengæld, at jordens undergang er lige om hjørnet.

Det mener i hvert fald konspirationsteoretikere, der er overbeviste om, at jorden går under fredag den 29. juli – altså om 10 dage fra i dag. Det skriver britiske Mirror.

Ganske vist er jordens undergang en profeti, som har lydt adskillige gange gennem verdenshistorien, og alle gangene har dommedagsprofeterne måtte æde deres dystre ord igen. Men denne gang skulle den være god nok (det siger de også hver gang).

Det mener i hvert fald en håndfuld kristne fanatikere, der kalder sig 'End Times Prophecies'. De fortæller, at den længe ventede apokalypse indtræffer 29. juli, hvor jordens magnetiske poler vil vende sig samtidig med, at en vred Jesus Kristus vil kommer tilbage til jorden.

End Times Prophecies har endda udgivet en video, som eftersigende skulle underbygge deres dystre påstand med bibelvers. En video, hvis budskab kun overgås af dens prægtige animations-niveau.

Endnu mere troværdig bliver videoen i øvrigt af, at man – i forsøget på at overbevise ikke-troende – har bygget den op som en nyhedsudsendelse med en kvindelig vært. Wow. Her på Dagens.dk er vi i hvert fald overbevist...

Blandt de dystre forudsigelser lyder det blandt andet ifølge åbenbaring 6:12:

- Der vil komme et voldsomt jordskælv, og solen vil blive sort som grove sort klæder og månen vil vende sig fuldstændigt.

Ligeledes står der:

- Stjernerne vil falde til jorden, ligesom modne figner falder fra træet, når en stærk vind ryster det. Hvert bjerg og hver en ø vil flyttes fra sin plads.

Stærke argumenter må man sige.

Før du kysser dine elskede farvel, angrer dine synder og kravler ned i beskyttelsesbunkeren, kan du lige nå at se den imponerende realistiske video, som End Times Prophecies har lavet.

 

Hvad skal du bruge dine sidste 10 dage på? Fortæl os det i kommentarsporet på Facebook.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: