Justin Biebers ”Baby” er ikke længere den mest hadede video på Youtube - Se videoen her

Foto: Youtube

Justin Bieber har længe været den ukronede konge af den mest hadet video på Youtube, men den titel er han ikke længere i besiddelse af. Youtube har nemlig lavet et gigantisk selvmål, og står nu selv med titlen i deres års-kavalkade.

Da Justin Bieber kom frem med sangen Baby, blev det en ren verdensplage. Hitsangen var både elsket og hadet, og det var samtidig startskuddet til det helt store gennembrud for den canadiske popsanger.

Sangen har dog i mange år været den mest hadede sang på nettet, da 9.9 millioner mennesker har givet den tommel ned, mens 10 millioner har givet den tommel op. Det var dermed de færreste der havde forventet, at der skulle komme en Youtube-video med mere end 9.9 millioner nedstemninger, men det har nu alligevel vist sig at være tilfældet.

Youtube laver nemlig hvert år en video kaldet Youtube Rewind, hvor de viser hvad der har været det mest populære på Youtube i løbet af året. Det er bestemt ikke faldet i god smag hos Youtube-seere, der på mindre end en uge har stemt videoen til at være den dårligste overhovedet på Youtube.

Youtube har dermed produceret deres egen Youtube-video, som går ned i historien, som den dårligste Youtube-video nogensinde. Godt klaret.

128.644.330 visninger har videoen i skrivende stund, men det mest bemærkelsesværdige er, at den har fået hele 11 millioner nedstemninger, mens den ”blot” har fået 2.2 millioner positive stemmer. Det har altså gjort YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind, til den mest upopulære video nogensinde på Youtube.

Du kan se den mest hadet Youtube-video lige her

 

De formår at gøre den dårligere for hvert år

Youtube Rewind 2018-filmen starter dog ganske lovende, da ingen ringere end Will Smith dukker op på skærmen foran et flot landskab og siger:

”Ahh. Det er tid til Rewind. Hvis jeg styrede Rewind, ville jeg vælge Fortnite og Marques Brownlee,” Derfra går videoen dog først rigtigt i gang, og det er bestemt ikke til glæde hos de mange seere af videoen.

Som kommentarer til videoen er folk på Youtube gået i selvsving og den har allerede fået mere end 1.6 millioner af slagsen.

Blandt de mest populære lyder det blandt andet fra brugeren: Wimsem – Tekenem & Knutselen:

”Jeg er imponeret. De formår at lave den dårligere hvert år,”

Her kan du se videoen fra 2017, der "kun" fik 2 millioner nedstemninger

 

Brugeren White Rationalist er ikke i tvivl om, at dem der står bag Youtube, slet ikke er klar over, hvad folk der ser Youtube, gerne vil se.

”Stor overraskelse. Folkene der driver Youtube aner ikke, hvad folk der ser Youtube, gerne vil have,”

En af de mest populære kommentarer kommer fra Five Nights at Froakies, der har fået hele 210.000 synes godt om på sine korte kommentar.

”Men hvor er alle youtuberne?” med henvisning til, at det stort set kun er kendte skuespillere og musikere, der figurerer i filmen, mens ingen af de populære Youtubere er med. Andre brugere skriver også, at Youtube Rewind er ligegyldig, hvis det ikke er med deltagelse af nogle af de største Youtube-stjerner som Pewdiepie og Shane Dawson.

Hvad er din dom over videoen? Er den så dårlig som folk gør den til, eller kan du godt lide den?

Dette var den mest hadet sang på Youtube, indtil Youtube selv kom med deres Rewind 2018 for en uge siden.

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

Testagent.dk - Bedst i test på nettet.

Læs også

Far nægtes skrabelodsgevinst på 1.6 mio. kr.: Der er blevet ændret på loddet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip