Kan det virkelig passe? Har vi alle revet ost på den helt forkerte måde?

Det lyder som en umulighed, men en kvik Twitter-bruger påstår, at vi muligvis har vendt rivejernet forkert i alle disse år.

Hvordan bruger du dit rivejern, når du skal fremtrylle revet ost?

De fleste af os vender det lodret og rive op og ned, indtil vores skærebræt eller skål er fyldt med dejlig, ny-revet ost.

Men ifølge en bruger af det sociale medie Twitter, så er denne metode helt forkert. Det skriver britiske Metro.

Det er brugeren Bea, der har delt en video, hvorpå man ser et par hænder rive ost, men på optagelsen ligger rivejernet ned vandret!

Læs også

Emilys video er set 4 millioner gange: ‘Du har båret autostolen den forkerte vej’

- Okay, jeg var adskillige år gammel, før jeg i dag fandt ud af, at det er sådan et rivejern skal bruges! Jeg føler mig som en idiot, skriver Ben som tekst til videoen.

Umiddelbart tænker du måske, at den nye metode er fjollet, men omvendt så er den lodrette model heller ikke fejlfri.

Alle os der river oppefra og ned kender nemlig alt for godt til problematikken ved et stående rivejern, da rigtig mange af de færdigrevne strimle ikke havner i rivejernet, men overalt på skærebrættet, på køkkenbordet og sågar på gulvet.

Læs også

Du har gjort det forkert hele dit liv: Sådan laver du perfekt ovnstegte kartofler - hver gang

Ved at lægge rivejernet ned undgår man - eftersigende - at alt for meget havner ved siden af. I stedet skulle det forbliver inde i rivejernet, hvorefter det uden svineri og drys over det hele kan flyttes elegant til et skærebræt eller en skål.

Hvorvidt den banebrydende nye metode nu også er så geniale, skal vi ikke gøre os til herre over, men afprøv det eventuelt, næste gang du river ost til en lækker pizza eller en omgang indbydende nachos.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip