Katteejer fik et chok: Ringede til politiet, da han opdagede, hvad katten havde slæbt med ind

En kat gjorde for nylig en noget utraditionel fangst, som i den grad gav dens ejer bekymringer.

Mange katteejere har prøvet at rynke på næsen, når deres kæledyr pludselig er kommet hjem med en død mus mellem tænderne.

Det var dog hverken en mus, en fugl eller en rotte, som en britisk kat for nylig hjembragte til sin ejer i Bristol i England, men derimod en fangst, som med det samme fik katteejeren til at kontakte politiet. Det skriver Metro.

I hvert fald fik udtrykket ‘noget katten har slæbt ind’ en helt ny betydning, da den intetanende ejer pludselig spottede en plastikpose fyldt med narko, der lå i kattens kurv.

Læs også

Jæger modtager dødstrusler, efter han blærede sig på nettet med dette foto

I posen gemte sig både kokain og heroin, der var blevet fordelt i 30 små poser, og da de ulovlige stoffer ikke tilhørte den skrupforvirrede ejer - eller hans kat for dens sags skyld - skyndte han sig at kontakte politiet.

Netop dét faktum at mandens forklaring lød som den vildeste løgnhistorie, fik politiet til at tro på den stakkels katteejers ord. Af samme grund blev en patrulje sendt til hjemmet, hvor betjentene konfiskerede de store mængder narkotika.

Historien er dukket op, efter Avon and Somerset Police på deres Twitter-profil selv har delt den skøre nyhed sammen med et billede af posen med de ulovlige stoffer. 

Læs også

65-årig kvinde fik sit livs chok: Blev skrækslagen, da hun så, hvad der lå i hendes kolonihave

- Se hvad katten har slæbt ind. Stor fangst i St Paul’s hvor en beboers kat hjembragte dette i løbet af natten. Katteejeren fik noget af et chok, men ringede straks til os.

Det er stadig uvist, hvor katten har støvet posen med stoffer op, men måske Avon and Somerset Police skulle overveje at skifte deres fremtide narkohunde ud med den effektive narkokat.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip