Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

Foto: Facebook/Kevin Duke

Da Kevin købte en brugt bil til sin datter, havde han bestemt ikke forventet, at han ville sidde og fælde en tårer i bilen.

Det er ikke altid billigt at købe en ny bil, og derfor vælger mange at købe en brugt bil, hvor der typisk kan være en del penge at spare.

Dette valgte Kevin Duke at gøre, da han ville overraske sin 16-årige datter med en ‘ny’ bil.

Læs også

Par troede, de var alene hjemme: Så modtog hun en chokerende sms

Kevin kiggede længe efter bilannoncer både i aviser og på nettet, og til sidst lykkedes det ham at finde en bil, der var perfekt til datteren. Nemlig en sølvfarvet Ford.

Købte en bil til sin datter

Kevin besluttede sig for at købe bilen, men skulle naturligvis lige se den anden først. Bilen var dog nyserviceret og ganske sikker, så han gav sælgeren Sabrina Archey pengene, og så forlod han stede i den ‘nye’ brugte bil.

Foto: Facebook/Kevin Duke

Inden Kevin skulle overdrage bilen til sin datter, valgte han dog lige at gennemgå den, så den var helt ren og pæn. Kevin kiggede derfor i alle bilens rum, men da han kom til handskerummet, opdagede han pludselig et brev.

Det var ikke bare et hvilket som helst brev, men faktisk et brev til lige netop ham.

Rørte ham til tårer

Brevet var skrevet af sælgeren Sabrina, og Kevin kunne ikke holde tårerne tilbage, da han læste det.

Det viste sig nemlig, at Sabrina havde mistet sin mor, sin tante og sin seks-årige datter i en brand. Omkostningerne i forbindelse med begravelse var meget høje, og derfor var Sabrina tvunget til at sælge sin bil.

Den sølvfarvede Ford havde bragt hende glæde i de hårde tider, og derfor ville den altid have en særlig plads i hendes hjerte. Dette ville hun fortælle videre til bilens nye ejer, så de kunne tage sig godt af bilen.

“Til personen der får denne bil,” lyder det indledningsvist i brevet, der fortsættes. Vi bringer herunder et par passager fra brevet, men du kan læse hele brevet bagefter.

“Denne bil har bragt mig mange specielle minder. Mit hjem og alt er væk, så det var kun denne bil, jeg havde tilbage. På grund af problemer med papirarbejdet, dækkede forsikringen ikke betalingen på bilen. Det gør mig ked af det. Jeg har mistet min familie, mit hjem og nu min sidste forbindelse til min mor og datter, og intet af det er min skyld,” lyder det fra Sabrina, der fortsætter:

“Jeg ved ikke, om du kan se det, men der kan være en plet på instrumentbrættet. Min datter og jeg plejede at lade som om, at vi var på eventyr, så hun sad altid med fødderne deroppe. Bulen på førersiden er fra, da min datter lærte at cykle, hun væltede ind i bilen et par måneder før hun døde,” lyder det i brevet.

Foto: Facebook/Kevin Duke

Sabrina skriver også, at hun håbede på, at hun på et tidspunkt kunne se sin bil igen, selvom hun godt vidste, at det var urealistisk at købe den tilbage nu.

Så trådte Kevin til

Selvom Kevin havde købt bilen til sin datter, følte han, at han måtte gøre noget.

Han ville give Sabrina bilen tilbage, og han ville finde en løsning, så det ikke ville blive dyrt for hende.

Kevin Duke startede derfor en indsamling sammen med en anden person ved navn Tammi Warrington, og formålet var at skaffe penge nok til, at bilen kunne blive købt ud.

Foto: Facebook/Kevin Duke

De forventede, at der skulle 120.000 kroner til, for at dække de forskellige udgifter, så Sabrina ikke ville have en økonomisk byrde ved at beholde bilen.

Foto: Facebook/Kevin Duke

Indsamlingen nåede sit mål, og Kevin valgte altså at returnere bilen til Sabrina sammen med nyheden om, at alt på bilen var betalt ud.

I stedet sørgede Kevin for at købe sin 16-årig datter en anden bil.

Læs også

Drama i Lidl: Bedstemor forsøgte at stjæle barn

 

 

Dagens Gossip