Kioskejer beder om hjælp, efter at egern bliver ved med at stjæle chokoladebarer

Nils Würtzenfeld

391 uger siden

|

10/01/2017
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kioskejer har i en længere periode haft problemer med flere butikstyve, der dog kan blive svære at stille til regnskab.

Dagens topnyheder

Over 40 gange er stakkels Paul Kim, der ejer kiosken Luke’s Grocery i Toronto, Canada, blevet udsat for butikstyveri. Det skriver Metro.

Dog er det lykkes Kim at få et godt signalement af gerningsmændene:

Små, pelsede og med store, buskede haler.

For Paul Kim bliver nemlig bestjålet af lokalt egern – hvilket er sket mere end 40 gange! Men de små kriminelle gnavere stjæler ikke hvad som helst.

Egernene er nemlig pjattede med chokoladebaren Crunchie, som de igen og igen vender tilbage for at nappe.

- Mindst to egern bestjæler os. Et mørkt ét og et lysebrunt ét. Selvom vi ikke ser forbrydelserne ske, da chokoladebarerne befinder sig under skranken, så kan vi høre en tydelig raslen, fortæller Paul Kim, der dog én gang er lykkes med at optage en video af tyveriet, så han har håndfaste beviser.

- Vi har prøvet at løbe efter dem, men de er hurtigere. Et par gange har kunder også prøvet at fange dem sammen med os, men når først de klatrer op i et træ, så er spillet ude, forklarer en frustreret Paul Kim, der sammen med sin datter, Cindy har opdateret Facebook, hver gang et nyt tyveri har fundet sted.

Efterhånden er Paul Kim blevet så træt af de mange tyverier, at han nu har bedt om gode råd – blandt andet på internetsiden Reddit.

- Vi kunne selvfølgelig lukke døren, men så bliver det alt for tæt og varmt, og vi har ikke råd til at køle butikken ned hver dag, lyder det fra Kim, der hellere end gerne modtager forslag til, hvordan han bliver fri for de langfingrede egern.

Hvad vil du have gjort, hvis du var Paul Kim?

Du kan se Kims video af ét af de tyvagtige egern herunder: