Kirsten får taget billede til gemmerne med sine børn: Da hun kommer hjem chokerer hun alt og alle

Foto: Facebook

Kort efter vendte hun hjem og chokerede alt og alle.

Kirsten Bosly oplevede for nylig en bemærkelsesværdig forvandling, der har ændret hendes syn på kroppen. 

Mens hun havde lagt vejen forbi stranden og nød en dag med sin familie, følte hun sig oprigtigt pinligt berørt over at bære en badedragt i plusstørrelse. 

Efter flere timer med selvkritiske tanker og bekymringer om, hvad andre mennesker tænkte om hende, havde Kirsten et øjeblik af klarhed, der sidenhen har ændret hendes liv markant. 

Læs også

11-årig dreng spiste kage: Få timer senere var han død

Straks efter at de vendte tilbage til deres hjem, greb hun computeren og delte sin tankevækkende oplevelse på det populære sociale medie Facebook. 

Her lagde hun ikke skjul på, at den dag markerede en ny begyndelse for hende: 

“I dag markerer en ny begyndelse for mig. Størstedelen af mit liv har jeg hadet min krop. Jeg har væmmet mig ved den. Jeg har inderligt ønsket, at den skulle ændre sig, blive mindre, tyndere... mindre 'fed'”, skrev Kirsten fra Perth i Australien og fortsatte: 

“Jeg har udnyttet min krop og været hård ved den. Jeg har givet den skylden for mange ting. Jeg har skammet mig over dens ujævnheder og appelsinhud, som om de definerer, hvem jeg er.

For nylig læste jeg en tekst, der lød noget i retningen af 'vær med på billeder med dine børn, for når du er væk, vil billederne være alt, de har tilbage'. Det ramte mig dybt. Jeg har undgået at blive fotograferet det meste af tiden, fordi jeg ikke kunne lide, hvordan jeg så ud på billederne”, fortalte hun videre inden hun løftede sløret for, at hun øjeblikkeligt vil give slip på hader til hendes krop: 

“Men ikke længere! Sandheden er, at jeg er træt af at skamme mig over min krop, der i 41 år kun har støttet mig... Så i dag giver jeg slip. 

"Jeg giver slip på hadet og modviljen mod min egen krop og vælger at nyde den for det, den er - min krop. Jeg bad min partner tage dette billede, så børnene vil huske, at vi nød denne dag sammen, appelsinhud og det hele. 

"Ingen skjulere. Ingen shorts. Ingen 'beskedenhedshåndklæde'. Ingen filtre. Bare os. Og ved du hvad? Jeg skammer mig ikke. Ser jeg på dette billede, ser jeg blot vores glæde, og det er fantastisk”, lød det i slutningen af opslaget, hvor hun åndede lettet op og afslørede, at hun endelig følte sig mere fri. 

Dette afgørende øjeblik af selvopdagelse har ændret Kirstens syn på sin egen krop og hun erkender, at det ikke er værd at bekymre sig om, hvad andre mennesker tænker. 

Læs også

Par udeblev fra bryllup: Så fik de en ubehagelig overraskelse i indbakken

 

.

Dagens Gossip