Klam kærlighed: 10 ulækre ting der viser, at I virkelig elsker hinanden

Foto: Shutterstock

Test om jeres forhold kan holde til disse 10 ucharmerende vaner.

Kærlighed kan måles på mange måde.

Nogen gør det i kys, andre i blomster eller søde ord, men faktisk giver det også god mening at se på, hvor mange klamme ting, I foretager jeg i hinandens selskab.

For hvis du fortsat elsker din kæreste som aldrig før – på trods af hans eller hendes prutter, bumser, bremsespor, svedige armhuler eller behårede krop – så må det jo være ægte kærlighed, ikke sandt?

Hvis I føler for at teste jeres parforhold, så kan I jo gennemgå disse 10 punkter for at se, hvor stærkt et forhold I har.

Læs også

Har du en ven som ikke kan score? Forskere har nu fundet en garanteret løsning

1. De manglende brusebade: Da I lige havde mødt hinanden, var det vigtigt altid at være ren, lækker og velduftede, når I skulle ses. Af samme grund havde I hver især en vandregning som en svømmehal, men i dag er der blevet længere mellem brusebadene. Meget længere. Nu er en ildelugtende armhule eller et halvsurt skridt ikke længere ’break up’-grundlag, ligesom det i øvrigt også er blevet helt okay at tisse i badet.

2. Hårrejsende hårvækst: I takt med at jeres forhold er blevet længere, er det samme sket for jeres kropsbehåring. I starten af jeres rosenrøde parforhold blev der fjernet, vokset og skrabet ben, bikinilinjer og testikler til den store guldmedalje, men det er slut nu. Bag mormor-trussen gemmer der sig i dag et ufremkommeligt vildnis, ligesom din mandlige partner ligner en gammel hangorilla på ryggen.

Læs også

Frækt studie: Så meget sex skal du have ifølge din alder

3. Fællestandbørsten: Selvom I (forhåbentlig!) har investeret i hver sin tandbørste, så er det sikkert sket, at I er kommet til at bruge den samme. Enten ved en fejl, eller fordi I har været et sted, hvor den ene af jer har glemt sin. Engang ville sådan et delingsprojekt have været utilgiveligt, men i dag er det ligeså almindeligt, som når I i øvrigt deler barberskraber eller termometer.

4. Åbent hus på toiletter: Engang var døren altid forsvarligt låst, når I hver især skulle bimmelim eller bummelum, men i dag får toiletdørsnøglen dog lov at samle støv. Står den på nummer to, bliver døren til nøds lukket, mens I til gengæld gladelig tisser foran hinanden uden så meget som at blinke. Og skal I mere end bare at tisse, så behøver det heller ikke længere foregår for høj musik, løbende vand og med masser papir i kummen til at tage fra. I dag skal der nemlig mere end et højt ’plop’ til for at skille jer ad.

5. Bare en bums: Før i tiden gjorde I alt, der stod i jeres magt, for at komme af med bumser og urene hud før et stævnemøde. I dag er en betændt hudorm dog nærmest et kærkomment indslag, der bringer jeg tættere sammen. For når en bums i dag skal likvideres, så kan det sagtens foregå i din partners selskab – eller endnu bedre: Den bliver popper af din kæreste, mens du bider i puden.

Læs også

Lummer dille: Flere og flere kvinder maler dette frække motiv på deres negle

6. De kærlige giftgasser: Engang kunne I holde prutter inde en hel aften, til I begge var gasblå i hovederne. I dag er prutter harmløse, og af samme grund har I ikke længere betænkeligheder ved at brage løs i hinanden selskab - hvilket resulterer i blafrende dyner, høje brag og ozonlags-ødelæggende giftgasser i hjemmet. Desuden holder I jer heller ikke tilbage, når en bøvs presser sig på den anden vej.

7. Vamle vaner: Tidligere var I god til at holde jeres mindre flatterende vaner i skak, når I var opslugt af hinandens selskab. Sådan forholder det sig dog langt fra i dag. Nu kan I både pille næse, bide negle eller knække fingre, mens I sidder dybt begravet i sofaen. Tilsvarende kan alle jeres andre særheder ligeledes få frit spil, da der i dag skal noget mere til, før din partners adfærd chokerer dig.

8. Uhyggeligt undertøj: I gamle dage var det mest pinlige, du kunne forestille dig, at din nye kæreste skulle spotte et bremsespor eller lidt udflåd i dine underbukser. Siden dengang har meget ændret sig. I dag står din partner nemlig flere gange om ugen med fingrene i dit beskidte undertøj og er vidne til alt fra menstruationsrester til brune bremsespor, der nærmest har brændt hul i stoffet.

Læs også

Lider du af rejsningproblemer? Sådan får du erektion op til 4 timer

9. Badeværelses gys: Engang gjorde I begge et stort nummer ud af at holde toilettet pænt og rent, så din bedre halvdel ikke skulle tro, at du lavede andet end at børste tænder og tage bad derude. I dag kan der sagtens ligge et brugt plaster, et sammenrullet bind eller lidt flosset tandtråd og vente på den anden. Toiletbørsten bliver i øvrigt også forsømt i sådan en grad, at man skulle tro, jeres toilet blev leveret med brune fartstriber.

10. De afslappede spisevaner: Modsat dengang, hvor I begge tænkte meget over, hvad I spiste og hvordan I spiste, så er romantisk sushi på terrassen nu skiftet ud med snasket junk i sofaen. Den samvittighedsgivende salat er blevet erstattet af bland-selv-slik, færdigretter og køleskabsrester, som muligvis skulle have været smidt ud. Desuden er I også så langt i jeres forhold, at I sagtens kan færdiggøre hinandens måltider, ligesom tre-sekunders-regler er blevet udvidet til tre-dages-reglen.

Læs også: Drømmejob: Få 220.000 kroner om året for at teste sexlegetøj