Knust familie til bedstefars begravelse: Gjorde uhyggeligt syn, da kisten var blevet sænket ned

Foto: Shutterstock.com

En familie er rasende på de ansatte på den kirkegård, hvor deres elskede bedstefar for nylig blev stedt til hvile.

En familie fra New Jersey i USA troede ikke deres egne øjne, da de under begravelsen af deres kære familiemedlem Cleveland Butler, som blev 85 år, pludselig gjorde et skrækindjagende syn.

Den mørkeblå kiste var netop blevet sænket ned i den dybe grav, da en rådden fod fra en nabograv pludselig kom til syne over låget på kisten. Det skriver New York Daily News

"Det var en meget traumatiserende situation. Først skulle jeg håndtere tabet af min far og bagefter dette," fortæller den afdøde bedstefars datter Sandra Butler til Daily News.

"Jeg kunne ikke engang kigge på det. Det var for meget, og ingen sagde noget til os. Det var, som om det bare var endnu en dag på kontoret for dem. De begyndte bare at fylde hullet med jord, som om det var normalt. Som om det ikke var noget," siger Sandra Butler om de ansatte på kirkegården.

Cleveland Butler døde af et slagtilfælde på sit plejehjem i Brooklyn, og familien var samlet forrige fredag for at afholde begravelsen og mindes deres elskede på kirkegården i New Jersey, hvor andre familiemedlemmer ligger begravet. 

Men den private stund blev afbrudt, og sorg blev pludselig erstattet af forundring og vrede, da flere familiemedlemmer fik øje på foden fra nabograven, der stak ud lige over Cleveland Butlers kiste. 

Cleveland Butler efterlod sig en stor familie med fire børn, ni børnebørn og seks oldebørn, så der var fyldt med sørgende slægtninge omkring graven, da det bizarre og skræmmende syn pludselig afbrød den vigtige begivenhed. 

"Vi kiggede alle ned og så, hvad der tilsyneladende var en menneskefod og et ben viklet ind i plastik, som stak ud foran min fars kiste," siger 53-årige Alonzo Butler til New York Daily News. 

De pårørende beskriver alle, hvordan ansatte på kirkegården blot ignorerede det grusomme syn og fyldte graven med jord. 

"De hørte, at det var en ben over kisten, og de prøvede ikke en gang at efterforske sagen," siger Alonzo Butler.

Men som om det ikke var nok, så nåede en ansat også ved et uheld at tabe sine cigaretter og mobiltelefon ned på kisten, inden der blev fyldt jord i hullet. Den ansatte begyndte at fiske sine tabte sager op med en rive. 

Det skete, lige før familiemedlemmerne spottede foden over kisten. 

Læs også

Mand på motorcykel følger efter vanvittig spritbilist – da bilen stopper, indser han den uhyggelige sandhed

En præst siger til New York Daily News, at familiens oplevelser er totalt uacceptable, og at politiet nu bør undersøge sagen nærmere. 

Ejeren af kirkegården James Shmergel synes omvendt, at historien er blevet pustet op. 

"Har det virkelig nyhedsværdi? På en kirkegård? Ikke rigtigt," siger Shmergel med henvisning til, at der vel ikke er noget atypisk ved et lig på en kirkegård.

Men Alonzo Butler fastholder, at det er uværdigt for alle, at et lig ligger til frit skue på den måde. Han er bekymret for familien til den afdøde i nabograven.

"Vi var chokerede. Alt, vi kunne sige, var 'wow'. Fordi det var et menneske, nogens kære. Jeg føler mig skyldig over at have set nogens elskede familiemedlem på den måde."

Læs også

 

 

Dagens Gossip