Kommende brud raser over vielsesring: 'Jeg vil ikke have den lille lorte-ring'

foto: Reddit

En kvinde er så utilfreds med den lille forlovelsesring, hun har fået af min kommende mand, at hun har spurgt nettet til råds. Kan hun tillade sig at være utilfreds over størrelsen på ringen.

For mange mennesker er brylluppet en af de største dage i ens liv, men det er ikke blot brylluppet, der har betydning for et kommende ægtepar. Det er hele optakten fra det tidspunkt, hvor manden - eller kvinden - går på knæ, og spørger om ens udkårne vil gifte sig med en.

Læs også

Prisvindende skuespiller død

Det plejer normalt at gøres med en en rigtig fin ring, og hvis man følger traditionen, så skal ringen gerne koste en, to eller tre måneders løn. Det plejer i de fleste tilfælde give en rigtig flot ring, som man kan vise frem til venner og familie, men det er ikke i alle tilfælde, at ringene bliver lige stor.

Størrelsen på sin forlovelsesring var dog et stort problem for en kvinde, der i den grad har delt nettet.

Hun lagde nemlig et billede op af den forlovelsesring, hun har fået af sin mand, og den var hun langt fra tilfreds med. Til hendes billede af ringen - som indrømmet er forholdsvis lille - skriver hun følgende:

“Vi har været sammen i otte år, og talt om at blive gift i de seneste tre år. Dette er ringen, som han har sparet op til. Er jeg overfladisk eller materialistisk, hvis jeg fortæller min mand, at jeg ikke vil have denne lorte ring,” skriver hun i sit indlæg.

Blev debatteret i et stort morgenprogram

I det britiske morgenprogram, Good Morning Britain, var de faldet over opslaget fra kvinden, og havde det derfor med i deres morgenprogram.

Den kvindelige vært Charlotte mente, at det var ondt skrevet af kvinden, mens hendes mandlige medvært Richard sagde, at det er den mindste diamantring, han nogensinde har set.

Indslaget fra det britiske morgenprogram fik debatten til at rase på de sociale medier, for nogle mente, at kvinden var alt for overfladisk og i stedet burde sætte pris på, at hendes kæreste gerne ville giftes med hende, mens andre sagtens kunne forstå, at kvinden ikke ville have ringen.

“Selvfølgelig betyder størrelsen noget. Hvem vil gå med sådan en grim ring resten af livet?” skriver en person, mens en anden supplerede op med “Jeg ville ikke engang have prøvet den.

En tredje person forsøgte at være morsom, og skrev følgende “Er hun sikker på, at det er en diamant? Det ligner mere et lille stykke sukker,”

Hvad mener du? Bør kvinden være taknemmelig for ringen, eller skal hun lade være med at gå med den?

Læs også

81-årig mand gør skræmmende opdagelse i afdød kones gemmer 56 år for sent