Kommende far haster til sin kones fødsel på fødeafdelingen: Men dette syn møder ham udenfor hospitalet

Det var dette syn, der mødte den kommende far udenfor hospitalets fødeafdeling. Foto: Privat.

Han glemmer aldrig, hvad han så i vinduet.

Flere forbipasserende stoppede chokerede op foran vinduerne ved et skotsk hospitals fødeafdeling i søndags. En af dem var en kommende far, der skulle ind til sin fødende kone. 

Bag et af vinduerne kunne man se et par bare, livløse fødder, der stak ud under et hvidt klæde. Ingen af de forbipasserende var i tvivl om, at det var liget af en kvinde, de stod og kiggede på, skriver den britiske avis The Mirror.

Læs også

Kone fandt hemmelig besked i sin mands underbukser og beskyldte ham for utroskab: Nu har hun opklaret mysteriet

- Det fik mig virkelig til at blive dårlig. Fødderne så misfarvede og blå ud, og der var ingen bevægelse, forklarer den dybt chokerede far, der blot stod et par meter fra det makabre syn på Royal Aexandrea Hospital i Paisley i Skotland og tilføjer:

- Det ville have været en mærkelig måde for et menneske at sove på, lige ved et vindue på et offentligt sted uden at bevæge sig, og med fødderne stikkende ud under lagenet.

Royal Alexandra Hospital i Paisley, Skotland. Foto: Google Maps.

Den rystede mand tog et billede af liget og sendte det til en skotsk avis, der straks gik i gang med at undersøge den bizarre sag. Men avisens fotograf zoomede helt ind på billedet og opdagede sandheden.

De utildækkede fødder var lavet af plast. 

Læs også

Veronica fik et chok, da hun så sønnens skolefoto

Da hospitalets ledelse hørte om den kommende fars ubehagelige oplevelse, beklagede de straks episoden. 

- Vi vil gerne undskylde til manden for enhver forvirring eller angst, han måtte have oplevet. Vi kan berolige med, at det, han så, var en menneskeattrap, der anvendes til kirurgisk træning, udtaler en talsperson fra hospitalet.

 

Dagens Gossip