Kone ammer sin mand: Du gætter aldrig hvorfor

Foto: TikTok

En 32-årige kvinde fra Boston lavede mange forbløffede ansigter, da hun på internettet afslørede, at hun ammede sin mand i flere dage ad gangen. Hvad lå bag den mærkelige handling?

"Nu bliver det mærkeligt," indrømmer Janelle McAloon i en video på TikTok . Der kan du se hende kramme og grine med sin mand Joshua.

Men det er ikke hendes syn der chokere de mange tusinde seere, snarere tilføjelsen: "Når jeg fortæller folk, at jeg skulle amme min mand i tre dage."

Læs også

Efter helbredsproblemer: Nu er der trist nyt fra Kongehuset

Ifølge New York Post forklarer moderen til fire, at hendes handling på ingen måde er af erotisk karakter, eller at hun for eksempel støtter en hemmelig fetish af sin mand.

Janelle og Joshua var på ferie sammen i Puerto Rico uden deres børn. Den ammende mor lavede en stor fejl: Hun glemte at opbevare et vigtigt redskab i sin kuffert. "Vi var i Puerto Rico, og jeg ammer, og jeg glemte at pakke min pumpe," sagde den 32-årige.

Hos mødre, der i øjeblikket ammer, kan der opstå brystprop og efterfølgende brystbetændelse, hvis brysterne ikke tømmes tilstrækkeligt. Dette er ikke kun ekstremt smertefuldt, det kan også være rigtig farligt for den ramte kvinde og ende på hospitalet.

Janelle bemærkede på dag ét, at hendes bryster reagerede på ikke at amme: "Vi er i Puerto Rico i fire dage, og mine bryster brænder," husker Boston-kvinden.

Så hun tog en beslutning, der ved første øjekast kan virke mærkelig for mange: "Den første dag tænkte jeg: 'Josh, du skal hjælpe mig'. og det er præcis, hvad han gjorde."

Så hun tog faktisk sin mand og tømte sine bryster med hans hjælp. Inden da havde hun selvfølgelig prøvet andre metoder: "Jeg prøvede så meget at masse det ud med hånden," fortæller mor til fire. "Men af ​​en eller anden grund virkede det ikke, før det blev suget på først."

Janelle havde selvfølgelig også mulighed for at få en håndpumpe. Det nærmeste apotek ville dog have været for langt. Så derfor måtte Joshua redde dagen.

Mange brugere mener, at handlingen var en win-win situation for parret.

Det fik hjulpet Janelles bryst og givet Joshua mulighed for at prøve noget, mange andre mænd kun kan drømme om.

Læs også

Pige fremlagde DNA-beviser fra halvspiste kiks til politiet: Årsagen får smilet frem

 

 

 

Dagens Gossip