Kræftramt brudgom har kun få uger tilbage at leve i: Så giver han chokbesked i sin bryllupstale

Foto: Ben Lack

En 23-årige mand er netop blevet gift, efter lægerne havde givet ham få uger tilbage at leve i.

I oktober fik britiske Jack Kane den værst tænkelige besked overhovedet. Den kræftsyge 23-årige mand havde i længere tid været indlagt på James Cook University Hospital i Middlesbrough i England, da lægerne pludselig serveret en dødsdom for den unge mand.

Jack Kane havde fået konstateret kræft i rygraden, og nu gav lægerne ham kun få uger tilbage at leve i. Det skriver Metro.

Beskeden kom som et chok for både Jack Kane og hele hans familie, men i stedet for at sørge, spildte den bristiske mand ikke tiden. For med hjælp fra en sygeplejerske gik han på knæ og friede til sin kæreste, Emma Clarke, der havde støttet ham i tykt og tyndt under hele hans sygdomsforløb.

- Det har altid været meningen, at vi skulle giftes. Vi har kendt hinanden i næsten 10 år og har været sammen i de sidste tre år. Lige fra den dag, jeg mødte hende første gang, har jeg vidst, at vi skulle være sammen. Så jeg fik min mor til at købe en ring og fik sygeplejersken til at hjælpe mig ned på knæ for at fri, fortæller Jack Kane og tilføjer ironisk:

- Hvorfor spilde tiden?

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Emma Clarke svarede ja med det samme og med tiden imod sig, fik parret inviteret til bryllup, der blev afholdt i hospitalets lokaler bare otte dage senere.

Mens familien og vennerne i al hast fik travlt med at planlægge brylluppet, gjorde Jack Kane klar til at få foretaget en rygmarvsprøve og en efterfølgende operation, men allerede dagen efter proceduren gjorde lægerne et højst overraskende fund på den 23-åriges røntgenbilleder.

Foto: Ben Lack

Det viste sig nemlig, at den tumor, der sad på rygraden, pludselig var blevet mindre. Og da den unge brite fik foretaget en række yderligere undersøgelser, viste det sig, at den ondartede kræfttumor i virkeligheden var tilstanden Neuromyelitis optica (NMO).

NMO, der også er kendt som Devic’s sygdom, påvirker hovedsageligt rygmarven og nerverne i øjnene og forveksles ofte med multipel sklerose. I dette tilfælde havde lægerne dog været sikre på, at der var tale om kræft.

Læs også

Rugemor føder tvillinger - da forældrene sender et billede af børnene, opdager hun sin store fejl

Dermed havde Jack Kane fået den bedst tænkelige bryllupsgave med beskeden om, at hans ‘dødsdom’ var blevet annuleret.

Få dage efter, 23. oktober, skulle brylluppet stå, og der var da heller ikke et øje tørt, da Emma Clarke blev fulgt ned af hospitalsgangen af sin far og fireårige datter, Lola.

Foto: Ben Lack

Efter at have givet hinanden deres ja, og efter at Jack Kane havde hvilet et par timer, var parret klar til selve bryllupsfesten, og her chokerede gommen hele selskabet, da han slog på glasset for at holde sin tale.

Her kunne han nemlig afsløre for alle de fremmødte, at hans tilstand var i bedring, og at lægerene ikke længere betragtede ham som dødeligt syg.

Den følelsesladede tale kom forståeligt nok som en kæmpe overraskelse for alle de mange fremmødte, der hurtigt fik travlt med at græde glædestårer.

Læs også: Disse 5 stjernetegn er de bedste ægtemænd

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip