Kræftsyg mor bad danskerne om hjælp til sine børns konfirmation: Så ringede telefonen

Emil Ryttergaard

377 uger siden

|

16/04/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En fynsk mor stod frem og bad om hjælp til at afholde sin søns konfirmation. I løbet af ingen tid blev moren kimet ned af villige danskere, der vil hjælpe til.

Dagens topnyheder

Det skulle have været en helt almindelig konfirmation, som fynske Vivi Schmidt ville afholde for sine tvillinger Cecilie og Alexander i den lille fynske by Ringe. 

Men på grund af Vivi Schmidts fremskredne og uhelbredelige kræftsygdom, tog moren en modig beslutning og bad lokale fynske feststeder om hjælp til at afholde den store fest, skriver fyens.dk

Historien om den syge mor, der ville give sine to børn en drømmekonfirmation, spredte sig som en steppebrand, og dagen efter Vivi Schmidt stod frem og bad om hjælp, havde hun fået over 200 henvendelser fra villige danskere, der alle ville være med til at hjælpe med at lave en god konfirmation.

- Det væltede ind med henvendelser. Jeg blev simpelthen nødt til at lægge det fra mig, for det var fuldstændig overvældende, siger Vivi Schmidt til fyens.dk.  

Nu kan Alexander og Cecilie se frem til både limousinekørsel, en fest på en lokal restaurant med 35 gæster, samt nyt tøj, smykker og make-up - alt sammen takket være villige gavmilde sjæle, der har hjulpet familien med penge eller tjenester. 

For de to konfirmander har reaktionen fra de hjælpsomme danskere været fantastisk:

- Jeg er meget taknemmelig. Det er ret vildt at tænke på, at der er så mange, der har henvendt sig, fordi de gerne ville hjælpe os, siger Alexander.

- Det bliver så fedt at blive samlet med familien på den måde, som vi ellers aldrig ville have haft mulighed for. Vi skal bare hygge os. Og det er dejligt, at min mor kan bruge kræfterne på bare at være sammen med os den her dag, lyder det fra Cecilie Schmidt til fyens.dk. 

Konfirmationen skal nu stå den 14. maj, og Vivi Schmidt er nu gået i fuld krig med at takke hver og en af de mange danskere, der enten har doneret penge eller tibydt at hjælpe familien.

En kvinde spiste frokost i sin bil i Holbæk: Pludselig opdagede hun, at hun ikke var alene i bilen. 

DAGENS MEST SETE VIDEOER:

Hendes mand forlod hende, da hun var gravid i 8. måned - 5 uger senere finder hun dette i ovnen

Pludselig lyder en stemme bag i kirken: Da bruden drejer hovedet, bryder hun sammen

Bilist prøver at overhale politiet: Får en hård lærestreg