Flabede Michael udfordrede politiet med et væddemål: Nu griner alle af ham

Foto: Redford Township Police Department

En eftersøgt mand gav det lokale politi en Facebook-udfordring, men havde næppe regnet med, at det ville udvikle sig, som det gjorde.

På Redford Township Police Department i staten Michigan I USA er man ganske bekendt med navnet Michael Zaydel.

Den lokale mand er nemlig udover at være en notorisk ballademager og internet-’troll’ også indtil for ganske nylig var han også eftersøgt for en lang række mindre lovovertrædelser.

Michael Zaydel havde dog ingen interesse i at tage en snak med politiet, og derfor var han udeblevet hver gang, politiet bad ham dukke op på stationen. Det skriver Independent.

I stedet havde Michael Zaydel fortsat sine uoverensstemmelser med ordensmagten på nettet, hvor han blandt andet havde skrevet adskillige flabetheder på Redford Township Polices Facebook-side.

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

- You guys suck! (I stinker, red.) stod der blandt anden i en af beskederne. Det fik politiet til at skrive til Michael Zaydel, at han snart vil blive blokeret fra politiets Facebook-side.

Det fik den lokale ballademager til at sætte sig til tasterne i starten af oktober og svare politiet, at han ikke var spor bekymret for at blive blokeret, hvorefter han gav dem en udfordring.

- Hvis jeres næste opslag får 1000 delinger, så vil jeg melde mig selv sammen med en stak donuts, skrev Michael Zaydel som en drillende stikpille til politiets påståede yndlings bagværk.

Tilmed garanterede han også, at han nok skulle rydde alt det skrald op, som måtte ligge og flyde foran områdets kommunale skoler.

På stationen var man dog ikke sen til at takke ja til Zaydels tilbud, og skrev derfor et Facebook-opslag med beskeden:

- Udfordring accepteret! Hr Champagne Torino (Michael Zaydels brugernavn, red.) har givet RTPD et tilbud. Som du kan se nedenfor, så vil han melde sig selv, hvis dette opslag bliver dele 1000 gange, ligesom han vil rengøre offentlige skoler og skænke os donuts! Han lovede os donuts! I ved, hvor meget vi elsker donuts, svarede politiet humoristisk og kom til slut med en klar opfordring til Facebook-brugere i lokalområdet:

- Hjælp os med at vinde denne udfordring og rydde op i Redford på samme tid. Det er lige så nemt, som at dele dette indlæg, skrev politiet, og så var konkurrencen pludselig i gang.

Læs også

Vild forskning: Når du dør, VED du det - for din hjerne virker stadig

Det skulle dog vise sig, at Michael Zaydel havde undervurderet borgerne i Redford, for i skrivende stund er opslaget, der blev slået op 7. oktober, blevet delt knap 4.500 gange.

Dermed stod det også hurtigt klart for Michael Zaydel, at han ville tabe det optimistiske væddemål i stor stil.

Derfor valgte drillepinden mandag morgen i denne uge at troppe op på politistationen i Redford og som lovet var det i selskab med masser donuts.

Dermed skal man i den grad passe på, hvad man lover på Facebook.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip