Kristina har fået 20 babyer på ét år: Planlægger at få 100 i alt

Foto: Instagram / @Galipozturkofficial

For kun lidt mere end ét år siden var Kristina mor til ét barn, men nu har hun 20 babyer, som alle er hendes biologiske børn.

23-årige Kristina Ozturk, som bor i byen Batumi i Adjarien provinsen i det østeuropæiske land Georgien, har flere børn end de fleste, og hun planlægger endda at få langt flere. 

Den georgiske kvinde og hendes mand, 57-årige Galip, har nemlig brugt cirka 1,2 millioner kroner på surrogatmødre, som har hjulpet parret med at føde 20 babyer på 1 år og to måneder. Det skriver The Sun.

Udover de mange penge, som parret har brugt på at få børnene til verden, så bruger de nu også cirka 630.000 kroner om året på at betale for 16 barnepiger, som alle bor i parrets hjem og hjælper med at passe og opfostre de mange børn. En udgift der kan blive betalt, fordi Galip er succesfuld forretningsmand og mangemillionær. 

Selvom det lyder helt vildt at have 21 børn (da de havde ét i forvejen), så udelukker den nybagte mor ikke at få flere, og hun har således tidligere udtalt, at hun gerne vil have 100 børn. 

Kristina, som oprindeligt er fra Rusland, havde allerede Victoria, som nu er seks år, da hun mødte Galip i Batumi på hendes første rejse til udlandet nogensinde. 

Hun forelskede sig og valgte at blive boende hos den georgiske rigmand, og den unge kvinde og den erfarne forretningsmand har siden fået 20 børn 'sammen' ved hjælp af surrogati, som er en form for graviditet, hvor moderens æg befrugtes med faderens sæd i en anden kvindes krop, som så bærer og føder barnet. 

Det første af de 20 børn, en lille dreng ved navn Mustafa, kom til verden i marts sidste år, og siden da er det kun gået fremad i antallet af børn hos den store familie. 

Til det britiske magasin Fabulous har Kristina udtalt følgende: "Jeg har drømt om det her siden barndommen. Min mand drømte også om at have en stor og glad familie. Så efter vi mødtes, begyndte vi at gøre vores drøm til virkelighed."

Hun fortsatte: "Vores surrogatklinik er forbløffede, men glade for at hjælpe os med vores drøm [...]. Jeg ved ikke, om vi bliver den største familie i verden, men vi planlægger helt sikkert at blive den gladeste familie i verden."

Kristina har desuden forklaret, at hun ikke vil udelukke at blive gravid naturligt igen, men at hun ikke skal have flere børn lige nu, da hun gerne vil bruge tid sammen med babyerne. "Jeg er sammen med børnene hele tiden og laver alt det, som almindelige mødre normalt gør. Den eneste forskel er mængden af børn," har hun således udtalt.

Kristina og Galip sammen med nogle af deres mange børn og barnepiger / Foto: Instagram / @Galipozturkofficial

Hun forklarer desuden, at det er hårdt at have 21 børn - selvom man får hjælp af barnepiger - og at hun ikke synes, det er en god ide at være gravid samtidig med, at man skal passe så mange børn. 

Samtidig kan hun fortælle, at det ikke er helt billigt at have en familie på størrelse med deres. Familien bor nemlig i et kæmpe tre-etagers hus, hvor der altså i alt bor 21 børn i alderen 4 måneder til seks år, to voksne i form af Kristina og Galip og 16 barnepiger. 

De 16 barnepiger koster cirka 630.000 kroner om året i lønninger. Samtidig har parret betalt cirka 1,2 millioner til surrogatmødre, og de bruger næsten 40.000 kroner om ugen på fornødenheder til babyerne såsom 53 pakker modermælkserstatning og 20 store pakker bleer.

Læs også

Smart trick: Sådan fjerner du rustpletter uden besvær

 

.

Dagens Gossip