Kunde ser kioskejer sove bag disken og prøver lykken: Så går ALT galt

Foto: Youtube

En søvnig kioskejer var faldet i søvn på jobbet, og det syn var for fristende for en langfingret kunde.

Det er hårdt arbejde at være kioskejer.

Det kan en indisk mand fra byen Bukittinggi i det vestlige Sumatra i hvert fald skrive under på, efter han blev så træt på jobbet, at han faldt i søvn bag disken i sin kiosk. Det skriver Daily Mail.

Den trætte kioskejers tiltrængt morfar blev fanget på butikkens overvågningsvideo, og her kan man også se, hvordan en kunde parkerer sin scooter foran kioskens indgang kun for at finde betjeningen sovende bag disken.

Kunden, som på videoen ses iført en lyserød scooterhjelm, viser sig dog hurtigt ikke at have det reneste mel i posen. I hvert fald er synet af den trætte kioskejer for fristende for scooterføreren, der - efter at have sikret sig at ejeren sover tungt - begynder at undersøge pengebeholdningen i skuffen under disken.

Læs også

Sådan kommer man i bukserne på dig ifølge dit stjernetegn

Den luskede kunde ses også stjæle noget lige for næsen af den sovende kioskejere - sandsynligvis en pengeseddel - inden han tager chancen og forsøger at liste pengeskuffen ud fra bag disken.

Skuffen er dog tungere, end den listige kunde havde regnet med, hvilket resulterer i et brag på gulvet. Det mislykkes tyveriforsøg får manden til at tage benene på nakken og flygte - uden sin scooter - mens ejeren vågner og straks griber det svær, som han åbenbart har skjult under disken.

Se den skøre video herunder:

This shopkeeper had a rude awakening

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip