Kunder ser en mystisk mand række noget til McDonald’s-medarbejderne - pludselig opdager de, hvad det er

Ane Sørensen

399 uger siden

|

15/11/2016
Viralt
Foto: Screendump CBS FDW
Foto: Screendump CBS FDW
Ved første øjekast lignede det en helt almindelig handel. Men da de andre kunder så, hvad manden havde i hænderne, blev de straks målløse.

Dagens topnyheder

Et overvågningskamera fangede for nylig et usædvanligt øjeblik, hvor en generøs kunde delte pengesedler ud til medarbejderne på en McDonald’s-restaurant i den amerikanske stat Texas.

Det skriver CBS DFW.

Ved første øjekast lignede det en helt almindelig transaktion, som fandt sted på optagelserne. Kunden bestilte dog ikke noget mad, men gav i stedet kassemedarbejderen en 100 dollar seddel (omkring 700 danske kroner red.) i hånden.

Den mandlige kunde delte efterfølgende pengesedler ud til flere andre medarbejdere, der gav ham et stort knus som tak.

Manden ønskede ikke at få sit navn offentliggjort. Men han skulle være chef for kvinden Davila, som har fortalt det lokale medie om sin arbejdsgiver.

Han har angiveligt fået konstateret kræft for nylig og står foran et længere behandlingsforløb. Davila håber på, at hendes chef vil inspirere andre til at blive bedre til at hjælpe hinanden:

- Det er hele tanken bag det, siger Davila til CBS DFW.

Før han forlod restauranten, efterlod manden penge til alle de 33 medarbejdere, også dem, der ikke var på arbejde den dag.

Du kan se et nyhedsindslag om den gavmilde kunde lige her.