Kvinde befamlet af fremmed mand under flyrejse: Personalet bad hende om at sætte sig ned og tie stille

Foto: TikTok

Videoen, som er blevet delt på TikTok, viser, at en ældre mand befamler kvinden, mens de er ombord på etSpirit Airlines-fly - og hun hævder, at ingen greb ind.

Der florerer en video på TikTok, der viser en kvinde, der bliver befamlet af en ældre mand, mens de sidder ombord på et fly på vej til Californien. 

"Han var i 50-60'erne, og det hele var bare så ukomfortabelt," skriver hun til videoen i sit opslag på TikTok. 

"Jeg sad på flyet, hvor manden, der sad i sæddet bag mit, begyndte at røre ved mine arme og bryster," fortæller hun indledningsvist i videoen. 

Læs også

Ny bog giver svar: Derfor blev Harry og William uvenner

I videoen kan man se, hvordan hun læner sig tilbage i sæddet. Her skal der dog ikke mere til, end et lille ryk til den ene side, før mandens hånd kommer til syne i sædespalten.

Foto: TikTok

Kvinden hævder, at hun viste sine optagelser til Spirit-stewardesserne samt dem, der sad omkring hende, som dog ikke førte noget med sig.

"Jeg konfronterede ham og viste alle omkring mig mine optagelser, blot for at blive bedt om at sætte mig ned og tie stille," fortæller hun.

I takt med, at hendes videoer har fået mere og mere opmærksomhed, har hun også modtaget flere og flere støttende beskeder, hvor flere af dem opfordrer hende til at lægge sag an mod Spirit.

Hun delte derfor et opfølgende sæt videoer, hvor hun fortæller, at hun steg ombord på flyet ved 06-tiden, hvilket hun gjorde sammen med sin familie, som dog fik tildelt sædder, som ikke var nær hinanden.

Foto: TikTok

"Jeg var nødt til at sidde der, sidde gennem en hel times chikane," siger hun. 

"Det gjorde mig virkelig ked af det, at der ikke var bare én, som greb ind."

Læs også

Nu udtaler Christian Eriksens kæreste sig

 

Dagens Gossip