Kvinde deler bizart trick: Derfor skal du putte hvidløg i næsen

Foto: TikTok

En kvinde har delt et bizart trick på det sociale medie TikTok. I en video forklarer hun, at hvidløg i næsen hjælper med at rense bihulerne.

En kvinde er gået viralt, efter at have afprøvet et trick til at rense bihulerne, som indebærer at sætte et fed hvidløg i hvert næsebor.

Læs også

Giftede sig med delfin: Nu er hendes livs kærlighed død

29-årige Rozaline Katherine besluttede sig for at prøve tricket, som hun selv havde opdaget i en TikTok-video. Hun har delt en video af sit eget forsøg på tricket, som nu har fået flere millioner af visninger. 

I en vide, der er blevet set mere end 4,3 millioner gange, kan man se Rozaline indsætte et fed hvidløg i hvert af hendes næsebor. Her har hun dem siddende i mellem 10 og 15 minutter, hvorefter hun fjerner dem. 

Man ser tydeligt, at den 29-årige kvinde er overrasket over, hvordan tricket virker, da hun filmer, at hendes næse begynder at løbe. I videoen gør hun det klart, at hun mener, at tricket virker. 

"Jeg troede ikke, at det faktisk ville fungere, hvilket er grunden til, at jeg filmede det mest som en joke," sagde Rozaline, der kommer fra Arizona i USA. 

"Jeg pillede bare to friske fed hvidløg og satte et i hvert næsebor. Jeg satte et ur til 10 minutter og så TV, mens jeg ventede," lyder det fra Rozaline. 

"Det brændte ikke eller gjorde ikke ondt, og jeg blev ved med at røre ved det for at holde det på plads, og ventede." 

"Efter 10-15 minutter kunne jeg mærke, at min næse begyndte at løbe, så jeg tog hvidløgene ud. Jeg forventede, at det ville løbe lidt, men så begyndte en masse bussemænd at komme ud, og jeg blev totalt chokeret." 

"Jeg lugtede heller ikke noget hvidløg bagefter. Jeg tror, at mine bihuler blev renset ud. Jeg blev totalt overrasket over resultaterne."

@rozalinekatherine

i’m shook lol #tiktoktaughtme #thankyoutiktok #tiktokhacks

♬ Coffee Music - Cafe Music BGM channel
i’m shook lol #tiktoktaughtme #thankyoutiktok #tiktokhacks

Siden videoen blev delt, har den fået mere end en million likes og flere tusinde kommentarer. Et hurtigt kig blandt kommentarerne afslører, at det er en video, der bestemt deler vandene. 

Der er flere brugere, der skriver, at de selv vil bruge tricket med det samme, mens andre fortæller, at de har gemt videoen, så de ved, hvordan de skal gøre, hvis de på et tidspunkt bliver forkølede eller vil have renset bihulerne.

Læs også

Politiet gjorde intet: Influencer tvunget til at flytte grundet stalker

Andre skriver, at de ikke synes, at det er synderligt lækkert, at hun viser, hvor meget snot, der løber ud af hendes næse, da hun fjerner de to fed hvidløg. Ikke desto mindre er det dog en indikation af, at det faktisk virker. 

 

Dagens Gossip