Kvinde er på krydstogt med kæresten: Da hun tænder for tv’et, får hun et kæmpe chok

30/03/2023 14:35

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hvad der skulle være et romantisk cruise, endte med noget helt andet.

Mest læste i dag

En kvinde var på krydstogt med sin kæreste, som gik ud for at finde noget mad. Mens hun venter på ham, tænder hun for tv’et og bliver rasende.

Tv’et streamer nemlig fra kameraer rundt på skibbet, og der ser kvinden noget, som efterlader hende i chok.

I en serie på fire videoer, der er lagt ud på den sociale mediekanal, begynder Kayla Gardner med at forklare det chokerende øjeblik, da hun indså, at hendes partner ikke fik mad, men prøvede lykken med en anden kvinde.

Kayla og hendes veninde sad på værelset og zappede gennem kanalerne, da de fandt en livestream af forskellige steder på skippet.

"Hun kommer til kanalen, der viser dig, hvad der sker live på hvert dæk af skibet, og hun bemærker, at din mand ikke får mad, men får en anden kvindes nummer, flirter med hende, lægger sin arm om hende," siger fru Gardner i klippet.

I den anden video kan man høre fru Gardners ven sige: "Hvem er hun?!" da kameraet fanger hendes vens påståede partner, der taler med en ukendt kvinde.

"Nej, det kan ikke være ham," svarer Gardner, hvortil vennen siger: "Det ligner ham".

Pigerne ser på tv’et, da han lægger sin arm om kvinden, og de begynder at udveksle numre, hvilket får de to kvinder, der ser streamen, til at gispe og skrige.

Kayla  kan ses ræse ud af lokalet for at konfrontere sin partner, mens hendes ven skriger "han har hendes nummer!".

Kvinden har efterfølgende delt opdaterende videoer, hvor hun fortæller at de har slået op, og kan ses her.