Kvinde er sin kæreste gennem to år utro: Pinlig fejl afslører affæren

Utroskab er besværligt og kræver til tider en hel del planlægning.

Det er ikke altid let at bolle uden om. Man skal finde et tidspunkt, hvor man kan mødes til en hyrdetime, og de respektive partnere skal være optaget andetsteds.

Netop den problemstilling stod en kvinde i, da hun bag ryggen om sin kæreste gennem to år havde en affære. Hun fik i den forbindelse afsløret sig selv i noget så eftertryggelig grad. Nu griner hele Twitter af hendes fejltrin, skriver The Sun.

Der var nemlig en del – skal vi sige – logistiske udfordringer forbundet med affæren. Dem søgte hun råd til at løse hos en veninde. Men ved et uheld kom hun til at sende sms’en til sin kæreste. Efterfølgende har kæresten, Jordan McNelly, delt beskeden på det sociale medie.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Jeg er bogstaveligt talt så angst lige nu… Jeg har set denne fyr bag Jordans ryg, og vi havde virkelig vigtige planer i morgen, fordi Jordan skulle på arbejde, og så skriver han til mig, at han ikke skal arbejde i morgen, og jeg har ikke lyst til at skuffe min anden fyr. Jeg fortalte ham det, og han sagde ”Jeg vidste, du ikke ville komme”, og jeg har det så skidt, fordi jeg skuffer dem begge, fordi jeg er en dum luder. Jeg er så ked af det, og jeg har vokset hele min krop for at kneppe den fyr. HJÆLP, skriver hun i beskeden.

Derefter sendte hun ved en fejl beskeden til netop Jordan McNelly. Han delte et skærmbillede af den på Twitter, og så gik det stærkt.

På bare en dag fik billedet 42.000 likes og et hav af kommentarer.

Læs også

5 kvinder afslører, hvordan det er at have sex med en mikropenis

Billedet viser også, at den svigagtige kæreste hedder Zoe. Det endte i en bizar situation, da nogle med samme navn delte billedet og på det nærmeste blev forfulgt af vrede Twitterbrugere.

Derfor måtte Jordan McNelly igen til tasterne.

- Zoe er ikke på Twitter, så kan I alle sammen holde op med at chikanere alle, der hedder Zoe, skrev han.

 

Dagens Gossip