Kvinde får sin stjålne bil tilbage: Leveret med benzinpenge og et vildt brev

Sol Stoffregen

402 uger siden

|

27/10/2016
Viralt
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
Hun kunne næsten ikke tro forklaringen i brevet.

Dagens topnyheder

Det var en ærgerlig Erin Hatzi, der en aften opdagede at hendes bil var blevet stjålet på parkeringspladsen ved hendes lejlighed i Portland ved Oregon i USA. Hun anmeldte tyveriet af sin bil, en rød Subaru, til politiet og gik i seng. 

Næste morgen da hun vågnede, fik hun til sin store overraskelse øje på sin bil. Den holdt på samme sted, som den plejede. Inde i bilen fandt Erin et brev og 30 dollars svarende til ca. 200 danske kroner, skriver avisen The Mirror.

Brevet var en undskyldning og de 30 dollars var benzinpenge fra biltyven.

I brevet stod der:

“Hello, jeg er ked af, jeg stjal din bil. Jeg havde bedt min ven om at hente min røde Subaru ved 7802 SE Woodstock og hun kom tilbage med din bil. Jeg så ikke bilen førend i morges, hvor jeg udbrød: "Det er ikke min bil”. Der er nogle penge til benzin, og jeg undskylder virkelig for det chok og den forstyrrelse dette må have forårsaget. Hvis du har brug for at tale yderligere med mig, hedder jeg ….. og mit nummer er …… Mange mange gange undskyld for denne fejl. Note: Politiet bekræfter, at ældre Subaru-nøgler sometider passer til flere biler.”

Det var dette syn, der mødte Erin Hatzi i hendes bil næste morgen. Foto: Privat/Facebook.

Erin Hatzi kunne ikke lade være med at dele den utrolige historie på Facebook, hvor flere bakker om, at en Subaru-nøgle kan lukke mange biler op.

- Jeg havde en 1972 240Z i 80’erne. Jeg kunne åbne og starte andre biler med min nøgle, skriver Frank Barbon på Facebook.

- Jeg fortlate min mor om historien, og hun fortalte mig, at da hun havde en sølv Sentra kom hun flere gange til at lukke sig ind i en andens bil på parkeringspladser. Heldigvis hun opdagede hun det inden hun kørte væk, kommenterer Sara Alexis Miller på det sociale medie.