Kvinde fik sit livs chok: Kan du se hvorfor?

29/05/2023 15:01

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
På Twitter deler kvinden en oplevelse, hun havde en aften, da hun var gået i seng og besluttede at se noget fjernsyn for at falde til ro. Men det viste sig, at det var alt andet end afslappende for kvinden.

Mest læste i dag

Da hun klædte sig af og gik i seng, tændte hun for fjernsynet og fandt Netflix-appen for at finde noget at se før sengetid. 

Men hun nåede ikke længere, før hun fik øje på det, der næsten havde skræmt livet af hende. Det skriver The Mirror. Kvinden ledte efter en film at se, da hun pludselig så den.

I vinduet så kvinden pludselig et ansigt i soveværelsesvinduet, nærmere bestemt en kvinde, der stirrede direkte på hende.

Og det var ikke en hvilken som helst kvinde, der stirrede ud af vinduet – det var en ekstremt uhyggelig nonne med et vildt udtryk i øjnene.

Foto: Twitter

"Jeg havde næsten forladt hele min familie og forladt huset helt nøgen," skriver kvinden om synet, der skræmte hende fra vid og sans. Heldigvis gik det ikke så langt, og kvinden havde ikke tid til at forlade huset i en fart.

Hun opdagede, hvor nonnen kom fra – hun kom fra Netflix-filmen "A nuns curse (red.).

På Netflix kunne man se billedet af nonnen og filmens titel, der frembragte en spejling i vinduet – på den helt rigtige måde, så det så ud som om, den uhyggelige nonne stod og stirrede direkte ind i kvindens soveværelse.

Kvindens opslag er nu gået viralt og har fået over 160.000 likes.

Opslaget har også fået tusindvis af kommentarer, mange af dem morede over kvindens store chok. "Jeg grinede non-stop i et minut," skriver et af indlæggene.

En anden kommenterer, at han selv har forsøgt at få et chok af en refleksion i en vind. "Jeg gik engang ud af en dør, så mit eget spejlbillede og blev så forskrækket, at jeg gik ind igen," skriver personen i kommentarfeltet.

Foto: Twitter